Ministrul Educatiei, anunt de ultim moment despre inceperea anului scolar

Ministrul Educatie a anuntat ca scoala va incepe pe 13 septembrie cu prezenta fizica pentru toti elevii, fara scenarii de functionare.

Sorin Cimpeanu afirma ca scoala va incepe in format fizic pe 13 septembrie.

Publicitate

„Bazandu-ma pe informatiile pe care le am in limite de competenta, bazandu-ma pe cunoasterea conditiilor din scoli, in care regulile sanitare au fost respectate mai riguros decat in orice alte locuri, cu exceptia unitatilor sanitare, bazandu-ma pe nivelul ridicat de vaccinare a personalului din invatamant, bazandu-ma pe actiunile pe care le avem in vedere pentru a sustine importanta si necesitatea vaccinarii, ma pronunt cat se poate de clar in favoarea deschiderii cu prezenta fizica pentru toti elevii fara scenarii de functionare. Am dreptul sa manifest acest optimism, in paralel luand in considerare orice alte variante vor rezulta din evolutia epidemiologica”, spune Sorin Cimpeanu.

De asemenea, ministrul mai spune ca e posibil ca, pe viitor, cabinetele medicale din scoli sa fie transformate in centre de vaccinare si se declara impotriva obligativitatii vaccinarii.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.