Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii au protectie de la astre

Horoscop 24 august, cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta principalele previziuni. Afla ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC

E o acalmie in relatia de cuplu si o sa va-ntelegeti mult mai bine, c-aveti atat de multe lucruri in comun. Poate incepeti o viata noua si o sa va dezlantuiti c-aveti chef de viata si de munca si distractie, mai sunt si oameni prin preajma care sa va tina isonul.

TAUR

Poate-o sa luati diverse lucruri pentru casa, decoratiuni interioare si o sa va creati un spatiu de relaxare, dupa care tanjiti de multa vreme. Vi se deschide si voua o alta perspectiva profesionala si o sa deveniti interesati de un domeniu pe care-o sa vreti sa-l studiati in profunzime.

GEMENI

Sufleteste pare sa va mearga mai bine, iar daca n-aveti pe nimeni puteti intalni pe cineva care sa vi se potriveasca, manusa. Poate-ati gasit pe undeva cazare ieftina si o sa va duceti, macar in week-end, daca nu sunteti in concediu si o sa va descurcati, impreuna cu familia.

RAC

Poate va interesati de o scoala, o gradinita ca sa-i inscrieri pe copii c-aveti o grija cu latura asta educativa a copiilor. E posibil sa luati niste bani si sa-i puneti de-oparte sa mai dati o fuga la malul marii, poate-i faceti o surpriza partenerului de cuplu care e din cale-afara de obosit.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Refresh total pentru trei zodii

LEU

Poate semnati un contract pe bani mai multi si o sa va descurcati cu toate cheltuielile, si cele obligatorii si cele de placere. Vin de altundeva decat de la serviciu niste bani si o sa va permiteti o escapada turistica la mare, ori la munte ca sa prindeti viata, culoare, sa va revigorati.

FECIOARA

Poate va lansati intr-o noua aventura profesionala si o sa va puteti pune in valoare toate calitatile, deloc putine. O sa dati zor sa duceti la bun sfarsit toate treburile si de la serviciu si de pe-acasa, c-o sa va mai luati, probabil, o portie de concediu si vreti sa fiti cu toate la zi.

BALANTA

Poate e momentul ideal sa vedeti cum stati cu sanatatea si sa va faceti un consult medical, plus un set de analize de laborator. Se pare c-o sa va mai ocupati si de voi, c-aveti restante la capitolul look, ca le-ati acordat toata atentia celorlalti, si pe voi v-ati neglijat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 iulie 2021. Este posibil succes pe plan financiar

SCORPION

O iesire cu grupul de prieteni v-ar prinde bine si o sa petreceti cateva zile la distractie departe de rate si de facturi. Va puteti da intalnire cu niste parteneri de afaceri sa va reuniti in jurul unei idei care sa va propulseze in cariera si sa v-aduca un venit consistent.

SAGETATOR

Poate va incercati sansele intr-un nou domeniu si o sa va bucurati de un entuziasm care n-o sa va paraseasca pentru ca astrele tin cu voi. O sa aveti ceva important de spus si de facut si vor fi oameni care sa va sustina, cel putin in perioada asta, si o sa fiti la inaltime.

CAPRICORN

Un act de mare importanta vi se poate semna, dupa indelungi asteptari si o s-aveti libertate de miscare. Se poate sa va preocupe o plecare in vacanta sa cautati cazare, bilete de transport si o sa va dati peste cap sa lichidati toate restantele la serviciu.

VARSATOR

Se poate sa va faceti si acum niste investigatii medicale si sa scapati de toate neplacerile, sa va recapatati starea de bine, vibe-ul. O sa va gestionati si mai bine banii ca sa va puteti descurca si cu cheltuielile curente si cu rezerva pentru vacanta, sa mai dati o fuga pe undeva.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre

PESTI

E posibil sa luati niste bani cu care sa puteti pleca in week-end pe undeva, sa va mai si destindeti. Apar noutati care sa va incite si sa va scoata din zona de confort ca vor fi niste preocupari inedite si or sa va solicite, nu gluma, a spus Neti Sandu, la Stirileprotv.

Autor