3 zodii lovite de ghinion in septembrie. Nimic nu le merge, parca sunt blestemati

Zodiile lovite de ghinion in prima luna de toamna. Horoscopul pentru luna septembrie vine cu vesti proaste pentru trei zodii. Unele au probleme financiare, iar altele se vor confrunta cu dezamagiri in relatia dragoste.

Zodiile care au ghinion in septembrie

Taur

Nativii nascuti sub semnul zodiei Taur vor intra in toamna cu stangul. Alinierea planetelor influenteaza negativ viata Taurilor, Apar multe probleme din senin. Atentie, Tauri! Puteti pierde sume mari de bani. Astrologul va sfatuieste sa nu incepeti proiecte noi. In aceasta luna stati mai mult in preajma celor dragi. Cei singuri isi pot gasi alinarea in escaopade amoroase,

Publicitate

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, luna septembrie aduce multe probleme de sanatate. Si nu e singura problema. Toate belele se tin lant de acesti nativi. Adevarata lovitura o vor primi pe plan financiar. De aici certuri si discutii cu partenerul. Incearca sa ai grija de sanatate, in primul rand si nu lua decizii pripite pe care sa le regreti.

Citeste si articolul :   EXCLUSIV! Ce ne prezic astrele: Horoscop pentru decembrie 2020.

Balanta

Potrivit prognozelor astrologilor, septembrie va fi una dintre cele mai dificile luni din 2020 pentru reprezentantii zodiei.

Viata sentimentala a fost ok pana acum, dar acest lucru se va schimba incepand cu prima luna de toamna. Neintelegerile si discutiile aprinse vor fi din ce in ce mai dese si este posibil sa se termine cu o despartire.

Pentru a evita dificultatile si problemele grave, trebuie sa incercati sa nu mergeti la extreme si sa nu va implicati in conflicte cu ceilalti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.