Horoscop pentru prima saptamana de toamna. Ploua cu bani pentru Capricorni

Horoscopul primei saptamani de toamna. Astrologul Camelia Patrascanu ne aduce horoscopul saptamanii 31 august – 6 septembrie. Luna plina de la mijlocul saptamanii isi pune amprenta pe destinul nativilor. Iata ce se schimba in viata zodiilor:

“Berbec – incep frumos, cu o Luna plasata in Varsator. Multe planuri de viitor luni si marti. Chiar daca nu inteleg foarte clar unde dus alegerile si actiunile lor, totusi sunt foarte determinati sa faca lucrurile cum simt ca e mai bine pentru ei. Atentie! De marti dupa-amiaza si pana joi seara pot aparea probleme la serviciu.

Taur – luni si marti, zile foarte frumoase pentru cariera. surprind bine oportunitatile care apar, La mijlocul saptamanii, Luna plina poate sa le aduca prieteni sau sugestii si sfaturi foarte bune din partea unor persoane mai mult sau mai putin cunoscute.

Gemeni – Incep saptamana cu vesti frumoase si stimulative care pot veni chiar de la persoane din strainatate. Pentru mijlocul saptamanii, o harta incarcata, dar pozitiva, mai ales din punct de vedere financiar. Multe lucruri de facut la locul de munca sau acasa, acolo unde activitatile lor pot aduce si bani.

Rac – saptamana incepe cu preocupari legate de bani – pot sesiza, mai ales luni si marti, cum stau intr-un perteneriat si daca nu cumva planurile pe care si le-au facut, eventual cele legate de castig, au fost un pic cam hazardate. De aceea, e bine sa-si faca si planul B sau chiar C.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 iulie 2023. Taurul trebuie sa scape de problemele trecutului

Leu – saptamana incepe bine, sub auspicii frumoase, mai ales cele privind popularitatea.. pot face noi cunostinte, sunt foarte sociabili, comunica cu mare usurinta. Pot primi cadouri marti si miercuri – sunt realizari frumoase financiar si mai ales isi pot da seama de o posibiitate de castig fara mult efort. Cumva valorifica lucrurile pe care deja le-au facut pana acum.

Fecioara – munca, luni si marti, cu tot felul de surprize care apar la locul de munca – trebuie sa le faca fata din mers. Pot interveni niste situatii care cer alte solutii decat cele curente si asta inseamna sa gandeasca mai creativ.

Balanta – luni si marti, entuziasm, elan, fie sunt in vacanta sau se poarta ca si cum ar fi in vacanta. Iau toate situatiile de viata mai usor, Vesti bune pe toate fronturile. Urmatoarele zile le pot aduce belsug si spor.

Scorpion – concentrare maxima, luni si marti, pentru ca au multe lucruri de facut si cumva isi aduna energiile, ideile. De asemenea, spor si in casa, se implica in activitati gospodaresti. Pentru mijlocul saptamanii, Luna plina le poate aduce si imaginatie, ceea ce e foarte bine si pentru afaceri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 mai 2022. Racul trebuie sa se concentreze pe obiective

Sagetator – multe drumuri, multe vizite pe inceput de saptamana, in cautare de raspunsuri si informatii. Luna plina le aduce la mijlocul saptamanii abundenta, belsug in casa, in familie sau diverse situatii care se rezolva prin contributia colectiva a tuturor celorlalti.

Capricorn – interes mare pentru bani, luni si marti. banii pot veni din alte proiecte decat cele la care s-au gandit pana acum sau cel putin trebuie sa fie foarte permisivi si deschisi pentru ca viata le face propuneri interesante. Miercuri si joi, pot sa-si dea seama ca pot lucra si in alte domenii de pana acum.

Varsator – sunt foarte centrati pe propria persoana luni si marti, asa ca tot ceea ce fac este in interesul lor. Pot munci, dar doar ce le place. De marti, zile foarte bune sub aspect financiar, banii vin de unde nici nu se asteapta si fara prea mari eforturi.

Pesti – saptamana este buna, mai ales luni si marti, pentru ca incep pe tihnit, deci nu trebuie sa forteze nota. Poate este bine sa-si faca o agenda pe termen lung, pentru ca au idei foarte bune. Miercuri si joi au multa inpiratie. Stau bine si sub aspect sentimental.”, a spus Camelia Patrascanu.

Autor