Camelia Patrascanu, horoscop 18-24 octombrie 2021. Luna Plina schimba multe destine

Horoscop 18-24 octombrie 2021. Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu, a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru zilele urmatoare. Iata ce spune astrologul:

Miercuri se formeaza Luna plina a Balantei.

Berbec

Inceputul de saptamana este foarte linistit, lent, cu mai putin chef de a intra in lucru, insa marti si miercuri sunt zile tonice. Sunt un pic poate duri cu cei din jur pentru ca vor sa-si impuna opiniile. Miercuri si joi, atentie la bani – cheltuieli neprevazute, Dar, pentru weekend, sfaturi bune, calatorii minunate si intalniri minunate.

Taur

Inceputul de saptamana este de voie. Fie au niste planuri care ii anima in minte, fie pur si simplu au o discutie lejera si sunt mai degajati. Marti si miercuri sunt zile tensionate pentru ei, mai ales daca intra in conflict cu autoritatile sau cu persoanele importante cu care ei nu cad la pace, pentru ca o tin pe a lor si nici nu suporta sa fie dirijati de altii. Pentru weekend, zile frumoase si din punct de vedere financiar, cheluieli cu rost.

Gemeni

Au un inceput de saptamana in forta, Au multe lucruri de facut, au o perspectiva foarte buna, vizualizeaza viitorul, anticiparile lor sunt corecte. Marti si miercuri socializeaza sau reusesc sa-si propage ideile si produsele astfel incat sa-si faca remarcate calitatile. Joi, zi foarte tensionata, se ingrijoreaza pentru cineva si se straduiesc sa ajute. In weekend, din nou stare de bine si distractie.

Rac

Inceput de saptamana cu o lista mare de responsabilitati, multe lucruri de facut. Au si niste informatii de primit, de asteptat sau depind de cineva. Marti si miercuri au tot felul de activitati si de diligente foarte importante. Joi, o zi tensionata daca vor fi dezamagiti de un prieten. Weekendul e relaxant.

Citeste si articolul :   Horoscop 25-31 ianuarie 2021. Luna plina aduce schimbari la 180 de grade pentru zodii.

Leu

Sunt preocupati de bani si de avere, mai ales la inceput de saptamana. Au multe lucruri de rezolvat mai ales in plan juridic, marti si miercuri. Isi pot pregati si o calatorie si o intalnire cu un prieten. Joi, ziua tensionata a saptamanii, conflicte cu autoritatile sau schimbare brusca de dispozitie. Dar, in weekend e bine, mai ales daca sunt intre prieteni.

Fecioara

Sunt un pic nesigure luni sau nu prea au chef de lucruri sau au niste intalniri intimidante. Marti si miercuri isi calculeaza foarte bine pasii pentru a nu pierde bani, pentru ca sunt intr-o perioada in care ar putea sa castige. De aceea Fecioarele sunt foarte atente si foarte rationale cand e vorba de consum, cheltuieli sau investitii. Joi, zi tensionata – pot fi conflicte cu autoritatile din cauza banilor sau a unor cereri neaprobate.Insista si e cazul sa insiste pentru ca pot primi un raspuns favorabil. In weekend sunt foarte buni organizatori ai timpului lor si al altora si realizeaza multe lucruri.

Balanta

Eforturile se resimt inca de la inceputul saptamanii . Poate ar fi bine sa amane activitatile mai grele pentru urmatoarele zile. Marti si miercuri, tensiuni cu partenerul de viata sau cu o persoana apropiata. Cer multe lucruri si pretind sa le primeasca. Pentru joi si vineri, insa, este posibil sa se confrunte cu un refuz foarte clar. Atentie si la sanatate, joi si vineri. In weekend, calatorii.

Citeste si articolul :   Horoscop 23-28 martie 2021. Luna Plina schimba destinul zodiilor

Scorpion

Au un inceput de saptamana foarte volatil, isi fac multe sperante, multe vise sau se ocupa mai mult de niste proiecte. Muncesc mult, insa, marti si miercuri. Pot exista certuri, dispute, cu alte persoane cu care colaboreaza, mai ales daca maniera de lucru nu este congruenta. Joi, discutiile continua si este posibil sa gandeasca in termenii ‘daca nu merge, mai bine ne separam’. Pentru weekend au nevoie sa se mai calmeze cu cineva si se mai calmeaza lucrurile.

Sagetator

Inceputul de saptamana este calm si linistit. Se ocupa mai mult de casa. Marti si miercuri au o dispozitie flamboainta si de distractie. Social stau foarte bine marti si miercuri, intalniri diverse si oameni care ii apreciaza. Se pot indragosti, chiar. Joi si vineri, mult efort la munca, multe sarcini care asteapta sa fie rezolvate de mai multa vreme. In weekend sunt alaturi de partenerul de viata si pot corecta multe lucruri care nu s-au scurs bine.

Capricorn

Discutii diverse, dar si calcule. Si, mai ales luni, si pe inceputul zilei de marti, au nevoie sa stea un pic in spate pentru a obsrva ce intampla in jurul lor, ce au facut pana acum si cum de s-a ajuns in acest punct. De aceea sunt foarte reflexivi marti si miercuri, isi analizeaza pozitia, vad vulnerabilitatile, unde nu stau bine, in toate aspectele vietii lor. Joi si vineri sunt zile tensionate, mai ales in context financiar – poate refuza pe cineva apropiat, pentru ca nu vor sa scoata bani din buzunar. Multa munca si in weekend, dar cu spor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 octombrie 2023. Nativii care au succes in weekend

Varsator

Gand la bani, luni. Banii vin fara efort sau descopera o metoda ca ei sa vina ca urmare a ce au muncit deja, nu de pe urma unui efort depus acum. Marti si miercuri au multe lucruri de facut si sunt solicitati. Intalniri, discutii si noi proiecte care pot fi foarte fructuoase. Pentru joi si vineri, zilele tensioate, pot avea legaturi cu cineva din familie care are o problema. Varsatorii vor sa intinda o mana de ajutor. Poate exista si risc de stricaciuni in casa. Pentru weekend, distractie, semn ca lucrurile nu au fost atat de grave.

Pesti

Au emotii la inceput de saptamana mai ales daca trebuie sa se intalneasca cu o persoana importanta si draga pe care vor sa o impresioneze. Marti si miercuri sunt intr-o forma excelenta, dau ce au mai bun in ei si impresioneza sefii, fac lucruri cu foarte mult aplomb, cu energie, cu hotarare si iese totul foarte bine. Joi si vineri, tensiuni, mai ales sub aspect legislativ si financiar. Trebuei sa fie un pic ai atenti la obligatiile din contracte. In weekend, in famile. Pot primi si musafiri – e multa veselie si vorba isteata in casa lor.

Autor