Horoscop Mihai Voropchievici. Ce aduce prima Luna Plina a primaverii. Se da peste cap tot ceea ce stiam, lasa urme adanci

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat ce a adus prima luna plina a primaverii zodiilor:

Berbec – dragostea trebuie sa ramana in continuare la cote inalte. Fiti afectivi, iubitiva aproapele, dar si pe voi si nu va neglijati. Intretineti focul iubirii. Acum aveti ocazia sa va cunoasteti adevarul partener.

Taur – ai ocazia sa rezolvi toate problemele pe care le ai pe plan profesional. E timpul sa vorbesti deschis si sa spui tot ce ai pe suflet. Lasa de la tine.

Gemeni – nu te indeparta de oamenii dragi. Trebuie sa vorbeasca si sa spuna tot. Pastreaza legatura cu toate persoanele dragi tie.

Publicitate

Rac – e timpul sa-si indrepte atentia asupra lui. Trebuie sa fie atent la emotiile lui. El e sufletul familiei. Fiti veseli! Incearca sa ai grija de sufletul si inima ta.

Leu – se dedica muncii. Nu trebuie sa se ingroape in munca crezand ca scapa de stres.

Fecioara – trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant. Nu trebuie sa fie visator, altfel va da de o realitate teribilia.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Previziunile zilei de marti, 30 iunie 2020.

Balanta – trebuie sa daruiasca foarte multa dragoste. Trebuie sa isi conecteze sufletul cu cel de alaturi pentru a-l face fericit.

Scorpion – trebuie sa ramana ocupati, sa isi concentreze atentia asupra activitatilor creative.

Sagetator – trebuie sa ierte pe toata lumea. Trebuie sa ignore amintirile dureroase.

Capricorn – sa nu uite ca iubirea ii face sa tresara. Trebuie sa ofere foarta multa atentie partenerilor.

Varsator – se clatina sufleteste, stau prost cu nervii si sunt irascibili. Trebuie sa isi stranga fortele. Trebuie sa iasa din rutina si sa creeze cate ceva nou.

Pesti – in aceasta perioada singurul lucru care conteaza pentru ei e iubirea. Isi indreapta atentia catre relatia sentimentala.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.