15 lucruri dure si oneste despre Scorpioni. Iata de ce personalitatea lor este unica

15 lucruri dure si oneste despre Scorpion. Printre cele mai interesante semne zodiacale, va fi util sa intelegem ca Scorpionul este foarte complex si dificil de identificat.

Scorpionul are o natura profunda si, de obicei, dezvolta un mister, care doar indica cateva fragmente din personalitatea sa. In timpul domniei lui Marte si Pluto, el este considerat cel mai sexy semn al zodiacului. Te poate lasa cu cele mai bune amintiri sau cele mai proaste amintiri.

Adevaruri despre Scorpion:

Scorpionii sunt foarte sexy

Scorpionii sunt in mod natural atragatori si sexy si, cel mai important, sunt excelenti in pat. Personalitatile lor controversate, impreuna cu aspectul lor elegant si comportamentul excentric, le confera farmec si seductie.

Scorpionii sunt dominanti

Scorpionului ii place sa controleze o relatie. Prin urmare, daca vezi ca partenerul tau Scorpion nu te intreaba prea multe, sa nu crezi ca ai libertate deplina.

Publicitate

Scorpionii castiga intotdeauna

Sunt tenace si incapatanati, deci indomitati si uneori manipulatori. Plini de vointa de a reusi, ei vor face tot posibilul pentru a ajunge acolo, chiar daca pe parcurs calca totul in picioare.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru miercuri, 23 decembrie 2020. Ziua inceputurilor reusite

Isi protejeaza intimitatea

Scorpionul este secretos si isi protejeaza intimitatea. Ei tind sa puna detaliile vietii lor intr-un loc sigur si sa dezvaluie doar lucrurile necesare. Nu faceti greseala de a va atinge de lucrurile lor.

Scorpionii sunt buni observatori

Le place sa stie toate informatiile despre tine, chiar si lucrurile mici despre care nu crezi ca sunt importante. Sunt cercetatori de natura si sunt curiosi. Lasa-i sa priveasca.

Intunericul ii fascineaza

Scorpionul este fascinat de partea intunecata. Scorpionii sunt cunoscuti pentru interesul lor deosebit pentru tot ceea ce este patologic si supranatural, uneori chiar misterios. Intr-un fel, asta ii face mai interesanti.

Publicitate

Scorpionii au umor sarcastic

Scorpionul are un bun simt al umorului, dar este ironic.

Nu le pasa ce cred altii

Ingrijorat de modul in care ceilalti il privesc? Nici gand, Scorpionul traieste asa cum isi doreste, fara sa-i pese de ceea ce cred altii.

Scorpionii au o sinceritate brutala

Scorpionii sunt simpli si sinceri, nu generalizeaza. Ca si Sagetatorii, Scorpionii nu te menajeaza, iti spun verde in fata.

Citeste si articolul :   Horoscop de sambata, cu Neti Sandu. Sagetatorii au parte de bucurii, Pestii dau de bani

Scorpionii sunt intuitivi

Au o abilitate intuitiva si pot prezice viitorul.

Sunt loiali si ocrotitori

Iubirea inseamna mult pentru Scorpion. Este cea mai mare motivatie a vietii sale. Prin urmare, pentru a-l proteja pe cel pe care il iubeste, el va fi intotdeauna gata sa faca sacrificii. Loialitatea fata de cei dragi este nelimitata. Nu inselati Scorpionul, mai ales daca iti este loial, te va face sa regretati toata viata.

Sunt de ajutor si discreti

Scorpionii sunt intotdeauna dedicati si gata sa-si ajute prietenii si membrii familiei , ramanand in acelasi timp in siguranta. El nu-ti va dezvalui niciodata secretele. Ii place discretia in propria sa viata si va respecta viata secreta a altora. Il face un bun confident.

Scorpionii sunt buni in detectarea minciunilor

Scorpionii au o memorie puternica si pot detecta minciuni. Daca vrei ca relatia ta sa functioneze normal, atunci nu-l minti si nu-l trada.

Scorpionii sunt razbunatori

Ei se vor razbuna si, daca ii ranesti, nu se tem sa te distruga. Resentiment si manipulare, pot lovi acolo unde te doare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Stiu cum sa trateze oamenii in mod corect

Scorpionii traiesc vieti inteligente si stiu cum sa trateze oamenii asa cum ar trebui. Vor ramane politicosi, dar va vor spune ce meritati.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.