A nascut Vulpita. Veronica si Viorel Stegaru au devenit parinti pentru a doua oara

Veronica Stegaru a nascut un baietel cu putin timp in urma si este mai fericita ca niciodata. Potrivit primelor declaratii, baietelul este perfect si il va chema Daniel. De asemenea si proaspata mamica se simte excelent.

Vulpita si Viorel Stegaru sunt fericiti ca au devenit parinti pentru a doua oara, acum avand si fata si baiat.

Anuntul a fost facut de reporterul de la „Acces Direct” Doina Stina, care a postat o imagine pe retelele sociale.

Reporterul Doina Stina a postat o captura de ecran din conversatia telefonica cu Veronica Stegaru. Tanara are un zambet larg pe fata si a adus fericire in randul intregii familii.

Publicitate

Proaspata mamica a nascut un baietel perfect sanatos. „A nascut un baietel sanatos! Si mama, si fiul sunt bine!”, a postat Doina Stina pe Instagram.

Vulpita si Viorel aveau de gand sa-si numeasca fiul Radu Constantin, dar s-au razgandit in ultimul moment.

Potrivit primelor declaratii, baietelul este perfect si il va chema Daniel. De asemenea si proaspata mamica se simte excelent. Veronica si Viorel Stegaru sunt fericiti ca au devenit parinti pentru a doua oara, acum avand si fata si baiat.

Citeste si articolul :   Gigi Becali, alaturi de Anamaria Prodan: "A avut grija de mine ca de copilul lui"

Cei doi au ales sa-i puna copilului lor numele Daniel, la indemnul nasilor.

Vulpita si Viorel au revenit la Blagesti, spre bucuria fetitei lor, fiind la fel de activi pe retelele de socializare. Acestia pastreaza legatura cu fanii lor, care nu sunt putini la numar.

Tanara de 22 de ani a postat de cateva ori imagini cu burtica de gravida, tot mai mare in fiecare saptamana. Cei doi au anuntat sarcina in toamna anului trecut, chiar in emisiunea Mirelei Vaida.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.