Momente grele la Antena 1. Mirela Vaida a facut anuntul

Antena 1 trece prin momente grele. Emisiunea Acces Direct se intrerupe pentru o perioada, in urma confirmarii a mai multe cazuri de coronavirus printre membrii echipei.

Pana acum se stia ca Veronica si Viorel, alaturi de un reporter, au fost depistati cu noul coronavirus. Marti, prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a facut un anunt pe pagina sa de Facebook.

“Buna dimineata! Aseara, tarziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, in randul echipei noastre. Pentru ca interactionam zilnic unii cu ceilalti, atragem automat calitatea de “contacti direct” si nu vrem sa ne punem in pericol pe noi si pe ceilalti! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi sa stam acasa cu totii, o perioada de timp, tinand legatura cu DSP-ul si respectand toate prevederile legale.

Eu ma simt foarte bine, deocamdata, fara vreun simptom specific si sper sa raman asa! Pentru siguranta mea si a familiei, voi repeta testul PCR in mod periodic! Va multumim pentru intelegere si griji si abia astept sa ne reintoarcem in direct, zilnic! Sunt alaturi de colegii mei aflati deja in izolare si ma rog sa treaca repede si bine peste aceasta perioada! Sa aveti cu totii liniste si sanatate!! Doamne ajuta! 🙏💖”, a scris vedeta pe Facebook.

Autor