Dani Otil, dezvaluiri uluitoare despre relatia cu Mihaela Radulescu: “Ma simteam o unealta, o ustensila”

Dani Otil a facut noi dezvaluiri despre relatia cu Mihaela Radulescu. Desi au trecut ani buni de cand cei doi s-au despartit, prezentatorul spune ca mai vorbeste din cand in cand cu ea.

”Mai vorbesc si acum cu ea. Chiar ii si multumesc pentru viata mea amoroasa de dupa relatie”, a afirmat acesta.

”Exista viata dupa Mihaela Radulescu. Vorbesc cu ea si avem glumele noastre funny. Mi-am facut un obicei si cand vorbim ii multumesc pentru viata mea sexuala din urmatorii doi ani de dupa realtie. La un moment dat ma simteam o unealta, o ustensila. Eu eram un baiat de la Resita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de doua ori in viata. Nici pana la ea nu am prea iubit. Am avut doua relatii de 7 ani toata viata, atat am reusit. Iubesc rarisim, nu tin de mana in oras decat rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodata, decat daca iti dau si cheia de acasa ceea ce este foarte greu” a povestit Dani la Antena 1.

Dani Otil va fi tatic.

Publicitate

Gabriela Prisacariu, logodnica prezentatorului, este insarcinata! Dani Otil a tinut sa se afle chiar de la el. Cei doi indragostiti vor deveni parinti pentru prima oara peste doar cateva luni.

Gabriela Prisacariu este insarcinata

Dani Otil si iubita lui, Gabriela Prisacariu, vor deveni parinti peste doar cateva luni. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan si Dani a facut marele anunt pe reteaua de socializare, iar fanii l-au felicitat.

”Pentru toti cei care ma intreaba de ani total nepotrivit: cand faceti un copil… Pentru toti cei care au ceva cu patratelele noastre… Pentru toti cei care merg cu bebelusii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelusii insule… Pentru toti…hai ca am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O sa avem un copil. Am decis sa spun aici pentru ca in curand se va vedea burta si se vor face speculatii. Promit sa ma refac repede”, a fost mesjaul prin care Dani Otil a anuntat ca va deveni tata pentru prima oara.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.