Barna sare in apararea lui Voiculescu: “Functionam ca barbati de stat si mai putin ca pustani de stat”

Dan Barna, lidelul USR PLUS, a declarat ca in Coalitia s-a decis sa se treaca peste neintelegerile legate de ministrul Vlad Voiculescu, desi inclusiv copresedintele USR PLUS a vorbit despre erorile de comunicare ale ministrului. Barna a spus ca exista „suficienta ratiune” intre partenerii de guvernare si a spus ca „vrem sa functionam ca barbati de stat si mai putin ca pustani de stat.”

„Pozitia noastra este foarte clara. Il sustinem pe Vlad Voiculescu. Alianta USR PLUS il sustine pentru ca ceea ce face este varianta corecta de reforma si de pasi inainte in Sanatate. Ca trebuie imbunatatita comunicarea, categoric de acord. Ca trebuie cizelat mai mult mesajul in care Vlad iese si explica masurile, total de acord. Vlad nu este perfect. Nu este un diamant in ceea ce inseamna managementul sistemului de Sanatate, dar este de departe cea mai buna optiune pe care o avem in acest moment”, a declarat Dan Barna.

Dan Barna spune ca Vlad Voiculescu a avut probleme de comunicare deoarece „munceste foarte mult”.

„Vlad nu a stat deloc in dulap in aceste luni. Da, sunt de acord, nu i-a iesit comunicarea corect. Atunci cand muncesti foarte mult, comunici mai putin performant. Cand ai o criza dupa alta, unele comunicari nu sunt foate inspirate”, a mai spus Barna.

Publicitate

Acesta a acuzat o „campanie de linsaj mediatic”, insa cand i s-a spus ca ministrul a oferit munitie, a recunoscut ca „a avut pozitionari mai putin inspirate”.

Barna a mai spus ca „exista suficienta ratiune la toti cei trei parteneri din coalitie pentru a trece peste valul de emotii”, generat de tensiunile dintre PNL si USR PLUS.

„Vrem sa functionam ca barbati de stat si mai putin ca pustani de stat”, a mai spus liderul USR PLUS.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.