Dani Otil a facut anuntul: ”Traiesc o drama in prag de nastere”

Dani Otil a facut anuntul in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani. Prezentatorul a spus cand va naste Gabriela Prisacariu.

Cei doi asteapta cu nerabdare venirea pe lume a baietelul lor. Potrivit prezentatorului, marele eveniment s-ar putea produce chiar in aceasta saptamana. Totusi, Dani nu a specificat ziua exacta.

”Saptamana asta s-ar putea sa nasc. Nu spun exact momentul. Cred ca vine toata presa din Romania. Am ales o clinica cu carciuma peste drum. Acolo o sa stau, ca cica nu ai voie in interior”, a spusDani Otil la Neatza cu Razvan si Dani.

Prezentatorul a dezvaluit si problemecu care se confrunta in pragul nasterii bebelusului. Cei doi nu s-au decis asupra numelui pe care micutul il va purta si inca ii mai spun ”Carcel”.

”Traiesc o drama in prag de nastere. Jumatate din numele puse pe o lista nu sunt adecvate, il cheama tot Carcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e si prieten a scris pe fisele lui ”copilul fara nume”. Acum, posesorii de caini nu le mai pun nume cainilor gen Rex, ci acum ii numesc Arthur. ”, a mai spus Dani Otil.

Citeste si articolul :   Gabriela Prisacariu, iubita lui Dani Otil, prima declaratie despre sarcina

Dani Otil si Gabriela Prisacariu si-au unit destinele la data de 15 mai, iar petrecerea de nunta a avut loc chiar la restaurantul pe care prezentatorul de televiziune il detine in Bucuresti.

Autor