Scandal mare la Survivor. Catalin Morosanu a rabufnit dupa ce a ajuns in Romania: “Ii dau un mesaj lui Velea”

Catalin Morosanu a fost eliminat de la Survivor Romania din cauza unor probleme medicale. Luptatorul roman a declarat ca pentru el a fost cea mai grea experienta.

„Nu a fost niciodata vorba de alimentatie, eu sunt obisnuit sa sufar de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care traiam acolo. La un moment dat au picat mastile si cand vedeai caracterul unora, nu-ti mai venea sa-i mai sustii. Nu e stilul meu! Cand vezi asa oameni indoelnici, ti se ia. Atunci am cazut, imi venea sa plec acasa! Am spus ca vreau sa plec! Ma bucur din toata inima ca-s acasa, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu! Cel mai greu a fost sa locuiesti cu oamenii, nu traseele. In zilele libere zici ca eram la puscarie.

Era ziua fetitei mele pe 16 februarie si am uitat! Stateam si sapam un wc. Experienta asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile! Am vrut sa slabesc sa fiu bun pe traseu, eram batranel, putin plinut. Am avut 97 cand am plecat. De cand am venit acasa m-am ingrasat 5 kilograme, am bagat ca MIG-ul”, a declarat Catalin Morosanu.

Citeste si articolul :   Marcel Pavel, prima declaratie dupa ce a fost depistat cu noul virus: "Am trecut prin momente cumplite"

Morosanu i-a transmis un mesaj de avertizare lui Alex Velea in ce-l priveste pe favoritul lui din concurs.

Publicitate

„Andreea Antonescu nu era sportiva, dar avea un super caracter, pe mine m-a incurajat! Si uite ca nu a ramas in concurs. Cei care au ramas acum sunt egali din punct de vedere sportiv. Dar e important si caracterul. Nu-mi place Zanni. Nu am putut sa accept caracterul lui! Stiu ca Velea il sustine.

Ii dau un mesaj lui Velea: «vezi ca o sa creasca copiii astia, o sa faca dinti si o sa te muste!». Nu inseamna ca daca esti crescut la casa de copii, iti da cineva dreptul sa te comporti asa. Pe Elena o vad in finala, imi place caracterul ei. Fetele au dereglari homonale. Nu au avut ciclu de cand au venit. Pentru femei e crunta aceasta competitie. Femeile sunt niste eroine”, a mai spus Morosanu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.