Laura Cosoi, fosta iubita a lui Smiley, prima reactie dupa ce Gina Pistol a nascut o fetita

Laura Cosoi i-a felicitat pe cei doi parinti, Gina Pistol si Smiley. Artista a aflat vestea de la FANATIK. Smiley si Laura au avut o relatie de dragoste, in urma cu multi ani.

“Felicitari! Ma bucur mult pentru amandoi. Nu am stiut ca a nascut Gina, ma bucur mult pentru ei, sa fie sanatoasa cea mica. Sunt niste oameni deosebiti si li se intampla ce merita.”, a declarat Laura Cosoi pentru sursa citata mai sus.

Gina Pistol si Smiley au devenit parinti pentru prima data. Cel care a facut anuntul a fost chiar proaspatul tatic.

“Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumoasa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta”, a spus Smiley.

Proaspata mamica a postat si ea un mesaj pe instagram

“Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita noastra s-a nascut astazi, este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile! Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare”, a mentionat Gina Pistol, la scurt timp dupa ce a nascut.

Laura Cosoi si Smiley s-au cunoscut in anul 2007, dar in 2012 si-au spus adio. Cei doi au ramas prieteni. Laura Cosoi este casatorita cu Cosmin Curticapean si au impreuna doua fetite minunate, Rita si Vera.

Autor