Cine este tatăl copilului Ramonei Bădescu. “L-am asteptat o viata intreaga…

Ramona Badescu este in culmea fericii pentru ca a reusit sa aduca pe lume un copil sanatos. Fericitul eveniment s-a petrecut in mare secret la o clinica privata din Roma.

Ramona Badescu nu isi mai incape in piele de fericire.

La varsta de 50 de ani, frumoasa actrita, care locuieste de ani buni in Italia, se pregatea pentru procedura de fertilizare in vitro, cand medicii i-au dat o veste minunata. Era deja insarcinata in cateva saptamani, cu un baietel. Si sarcina a fost una usoara, in ciuda varstei din buletin. “Au fost cele mai frumoase luni din viata mea, scrie click.ro

Vedeta a nascut primul ei copil, un baietel de nota 10. La 50 de ani, Badescu se considera o femeie implinita.

Ramona Badescu, o mamica fericita

Cine este tatal bebelusului

Sunteti curiosi, nu? Lucrurile intime raman private si sunt foarte geloasa si egoista, le traiesc pentru mine! Pot sa spun ca l-am asteptat o viata intreaga pe iubitul meu si pe tatal copilului meu, dar este singurul barbat care putea sa fie tatal copilului meu! Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiti impreuna si ne traim acest moment atat de minunat cu discretie si cu eleganta, pentru ca este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

Citeste si articolul :   Ce a facut Victor Slav dupa ce Bianca Dragusanu a plecat in Maldive cu Gabi Badalau

Faptul de a putea alege sa iti traiesti viata fara sa ti-o expui cred ca este un atu! Cu siguranta, la momentul potrivit, o sa puteti afla mai multe. Sotul meu nu face parte din lumea showbizului si este normal, din respect fata de el, sa nu-l implic in meseria mea. Intr-o lume atat de expoziva si atat de plina, noi am ales. Chiar daca am renuntat la foarte multe aparitii TV si la foarte multe interviuri, am facut-o din respectul pe care i-l port fiului meu si pentru ca am considerat atat de emotionant acest moment, incat am lasat totul deoparte.

Dar in acelasi timp vreau sa le multumesc tuturor celor carora mi-au fost alaturi si s-au interesat de mine! Cat de curand ma voi reintoarce la faniii mei”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Autor