Coronavirusul a ajuns la VATICAN! Anuntul Sfantului Scaun

Un pacient din Vatican a fost diagnosticat cu noul coronavirus, acesta fiind cel mai mic stat din lume in care se inregistreaza un caz de infectare cu Covid-19.

”Un pacient din Vatican a fost testat pozitiv pentru coronavirus”, informeaza The Telegraph, care il citeaza pe Matteo Bruni, purtatorul de cuvant al Sfantului Scaun.

”Cazul a fost confirmat joi, iar serviciile de ambulatoriu din clinicile Vaticanului au fost suspendate pentru dezinfectarea spatiilot.

Matteo Bruni a precizat ca serviciile de urgenta vor continua sa functioneze, adaugand ca Vaticanul a informat autoritatile italiene asupra acestei situatii”, mai arata sursa citata.

Publicitate

Primul caz de coronavirus a fost confirmat vineri si in Buthan, un alt stat mic, care a interzis accesul turistilor pentru urmatoarele doua saptamani.

Si Camerun a anuntat primul sau caz de coronavirus, constatat la un cetatean francez de 58 de ani.

oul coronavirus a ajuns deja in 90 de tari si a omorat 3.383 de oameni, din cele peste 98.000 de personae infectate, precizeaza stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.