Anamaria Prodan, prima declaratie despre impartirea averii pe care a strans-o alaturi de Laurentiu Reghecampf: “Credeti ca Reghecampf ne-ar lasa vreodata pe strazi?”

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se afla in proces de divort, dupa 15 ani de casnicie. Antrenorul echipei Universitatea Craiova este cel care a luat decizia sa depuna actele de divort in urma cu cateva zile. Impresara a vorbit despre averea pe care au acumulat-o impreuna.

Anamaria Prodan, dezvaluiri despre partaj.

“Nu am facut partajul nici prima data cand am divortat. Nu ma intereseaza. Credeti ca Reghecampf ne-ar lasa vreodata pe strazi? Reghecampf este fara pereche.

Bine ca au de cine sa vorbeasca si ce subiecte sa aiba. Eu nu am nevoie de niciun barbat sa imi faca avere. Eu mi-am facut singura. O sa-i las lui toata averea. Mi-am invatat fetele sa nu depinda niciodata de un barbat. Niciuna nu ar trage cu dintii de vreun barbat”, a declarat Anamaria Prodan

‘Daca acum as renunta la meseria mea, as trai bine mersi pentru inca 20 de vieti. Suntem acolo, undeva intre 50 si 100 de milioane de euro. Eu, fara banii lui Reghecampf si fara banii de la mama, singura, as putea trai din 10 milioane de euro. Am evoluat! E normal sa am mai multe bratari in fiecare an, ca muncesc. Eu si cand eram mica aveam lant de aur, cand lumea nu stia ce e ala. Eu fac parte din aia din Forbes care nu isi doresc sa apara. Eu am bani, am avere. Iti dai seama ca stiu cati bani am, ca ii socotesc”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, mesaj puternic pentru Reghecampf

”Intr-o seara, sotii Chirchill au hotarat sa faca o plimbare prin Londra. In timp ce mergeau pe langa ograzile oamenilor bine ingrijite, un maturator de strada s-a apropiat de el. Spre uimirea prim-ministrului, barbatul nu i-a vorbit lui, ci sotiei lui. Dupa ce cei doi au discutat cateva minute, Churchill si-a intrebat sotia: ”De ce acest barbat a fost atat de interesat sa discute cu tine?”.

Aceasta i-a zis ca pe cand erau adolescenti, el era indragostit nebuneste de ea. La care prim ministrul i-a raspuns, multumit de sine: ”Vezi, daca te-ai fi casatorit cu el, ai fi fost acum sotia unui maturator de strada.”

”Nu. Daca m-as fi casatorit cu acest barbat, el r fi devenit prim-ministru”, este povestea distribuita pe contul impresarei, prin care aceasta vrea sa faca aluzie, cel mai probabil, la faptul ca nici sotul ei, Laurentiu Reghecampf, nu ar fi ajuns sa aiba atat de mult succes, daca in spatele sau nu ar fi stat sotia Anamaria Prodan.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.