Gest emotionant pentru asistenta din Galati umilita de vecini. Militarii au asteptat-o cu flori acasa

Autoritatile au luat atitudine in cazul asistentei din Galati careia vecinii i-au aruncat clor pe usa apartamentului.

Femeia s-a plans pe o retea de socializare ca totul i s-a intamplat din cauza faptului ca lucreaza la spitalul de boli infectioase cu persoane infectate cu coronavirus.

Asistenta de 44 de ani a fost asteptata in fata blocului cu flori si aplauze de militarii de la Batalionul de Tancuri din Galati.

Militarii au asteaptat-o in fata blocului: ”Buna seara! Doamna Mihaela? Buna seara, am citit postarea dumneavoastra referitoare la modul in care vecinii si-au manifestat respectul fata de meseria dumneavoastra.

Publicitate

Dati-mi voie sa va marturisesc, in primul rand, faptul ca eu, unul, personal, nu am crezut ca voi trai vremurile in care dumneavoastra ma veti apara pe mine”.

”Nu stiu cum sa va multumesc”

Asa a fost asteptata Mihaela Pal, asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase Galati. Acestia i-au daruit flori si au prezentat scuze in numele celor care au jignit-o.

Citeste si articolul :   O lebada a fost gasita fara viata langa cuibul distrus, dupa ce cativa adolescenti i-au zdrobit cu caramizi oulale si i-au lovit puii nenascuti

Militarii au aplaudat-o. Mihaela: ”Deci chiar nu stiu nici cum sa va multumesc”.

Gestul autoritatilor a venit dupa ce femeia in varsta de 44 de ani s-a plans ca vecinii au avut o reactie socanta la adresa ei, cand au aflat ca munceste in prima linie pentru a le salva vietile bolnavilor infectati cu Covid-19.

Mihaela Pal, asistenta, Spitalul de Boli Infectioase Galati: ”Cand am urcat sus, la etaj, am vazut clor pe usa, cu galeata, cum au aruncat.

Articolul continuă după reclame

Si-am zis ”nu se poate asa ceva”. Am coborat la magazin, sa imi iau un bidon de apa, m-a dat afara din magazin si mi-a spus ca ”n-aveti ce cauta, ca lucrati la Boli Infectioase si nu vrem sa…”.

Silviu Andrei, administratorul magazinului: ”A fost o confuzie, probabil ca a fost greseala din ambele parti. Doamna ca nu a spus ”domnule, eu am venit aicea din motivul asta”, dar s-a lasat asa taciturn si fiecare a interpretat cum a vrut”.

Citeste si articolul :   Serban Huidu intervine in scandalul cu Emily Burghelea: „Ii dadea replica matroanei Mirela... Sa va fie rusine!”

Asistenta a povestit totul pe o retea de socializare. Unii vecini recunosc ca au existat suspiciuni si temeri ca femeia ar fi parasit izolarea.

Vecin: ”Stiam ca este izolata. Un semn de intrebare si-a pus lumea. Eu nu, eu am mers pe buna stiinta. Lumea si-a pus un semn de intrebare. Pe mine nu m-a intrebat nimeni”.

Prefect: ”Condamnam cu tarie astfel de gesturi”

Gabriel Ioan-Avramescu, prefectul judetului Galati: ”Condamnam cu tarie astfel de gesturi ale unor semeni de-ai nostri, care, in aceste momente grele, nu fac altceva decat sa ameninte sau sa puna in pericol starea cadrelor medicale.

Este un apel catre toti cetatenii: sa fim alaturi de cadrele medicale”.

Asistenta are doi copii de 12 si 19 ani si s-a mutat singura intr-un apartament tocmai pentru a-si proteja familia in aceasta perioada.

In urma sesizarii, politistii il ancheteaza pe proprietarul magazinului pentru refuzul nejustificat de vanzare a marfurilor, precizeaza stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.