Mesajul dur al unui medic de la Obregia: ”Nu va mai bateti joc de noi. Sunt nemancata de aseara, nu am mai baut apa de dimineata”

Un rezident de la Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Profesor Doctor Alexandru Obregia” a postat pe Facebook un mesaj dur, alaturi de o imagine in prezinta cum arata un medic aflat in prima linie in lupta impotriva Covid-19.

”Cu masca si la trei ore de purtat masca… Asa arata fata mea si e abia jumatatea programului, dintr-o singura zi. Si ma pot considera dintre cei „norocosi” ca au o asemenea masca. Urmeaza sa mai vina alte zece, pe care dau vreo 350 lei. Daca or mai veni”, a scris tanara rezidenta pe reteaua de socializare.

”Nu va mai bateti joc de noi, e tare comod sa urati din casa, de pe canapea. Habar nu aveti care e situatia reala in spitale… Sunt nemancata de aseara, nu am mai baut apa de dimineata. Abia acum am ajuns acasa. Caci, odata echipat, nu te mai dezbraci sa pui mana la gura, sa mananci, sa bei etc. Sunt rupta”, a mai scris femeia, potrivit antena3.ro

Autor