Ministrul Muncii, anunt important pentru romani: “Incepem primele plati…

Dupa izbucnirea crizei coronavirusului in Romania, multe firme si-au trimis angajatii in somaj tehnic. Acum, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut un anunt important cu privire la acordarea somajului tehnic.

Ministerul Muncii vine cu vesti bune pentru romanii care se afla in somaj tehnic. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat intr-o postare pe contul de facebook ca incep primele plati, astfel ca sumele de bani urmeaza sa fie virate in conturile persoanelor aflate in aceasta situatie.

Intr-o declaratie facuta anterior, Violeta Alexandru estima ca romanii vor incasa banii pentru somajul tehnic pana la jumatatea lunii aprilie.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt important: “Incepem primele plati pentru…”

Publicitate

De la 1 aprilie a inceput depunerea cererilor pentru acordarea somajului tehnic. Cei care au depus deja toate actele necesare vor putea intra in posesia sumelor de bani cat mai repede posibil, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, facand precizarea ca deja au inceput primele plati pentru somajul tehnic.

“Incepem primele plati pentru “somajul tehnic”. Intre ziua in care am scris prima fraza in Ordonanta de urgenta pentru aceasta masura de sprijin pana la prima plata pentru un om activ din Romania, un om care trece, acum, printr-o perioada grea avand nevoie de suport, au fost zile in care mi-am fortat limitele. Alaturi de echipa mea care si-a pus viata personala in asteptare. Nici scrisul reglementarii, pentru o situatie cu totul noua, nu este usor, dar nu se compara cu pregatirea punerii ei in aplicare.

Citeste si articolul :   Ilie Nastase, despre Roland Garros

Pentru mine prima plata inseamna o familie putin mai linistita. Pentru acest lucru, merita. Acesta este, va spun cu toata sinceritatea, sensul pe care eu il dau functiei publice pe care o ocup.

Lucram, in paralel, la noi masuri. Pentru Romania care munceste sa readuca lucrurile la normalitate. Daca voi puteti, pot si eu; merg cu voi mai departe. Cu toata forta.”, a scris ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe facebook, potrivit kanald.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.