Horoscop 3 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie sa aiba grija la sanatate

Horoscop 3 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Astrologul vine cu vesti pentru toate zodiile.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 BERBEC

Poate vi se pune la dispozitie o aparatura care sa va ajute cu munca de acasa si o sa va asigurati banii pentru familie. O sa colaborati cumva in perioada asta pe net cu niste colegi de breasla, asociati, sa faceti lucrurile sa mearga, ca sa recuperati timpul cat ati stat acasa.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 TAUR

Publicitate

Se contureaza o posibilitate de a face rost de bani si nu pare sa fie ceva greu, ci sa fie in stilul vostru, sa fie convenabil. Poate reparati ceva pe acasa, puneti niste aparate in functiune, faceti ceva pentru confortul familiei si o sa fie convenabil pentru toti ai vostri.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 GEMENI

Poate-i dati de cap masinii care nu mai functioneaza si daca va pricepeti o sa faceti o intrecere sa vedeti daca o puteti face sa mearga. Intrati intr-o noua etapa, pare sa fie o acalmie. O sa mai iesiti din zona de stres si o sa faceti cumva sa va ingrijiti de infatisare, sa va compuneti niste tinute pentru cand o sa iesiti pe afara.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 RAC

E posibil sa vorbiti cu cineva care va intreaba cum vedeti o posibila relatie, dar nu la distanta, ca acum, ci sa locuiti impreuna si sa-i spuneti pentru viitor. Se poate sa le fiti de ajutor unor persoane mai in varsta si o sa faceti cumva sa va protejati. Le puneti, poate, la dispozitie ce au nevoie, mancare, medicamente si va intoarceti acasa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 septembrie 2022. Varsatorul culege roadele muncii depuse anterior

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 LEU

O sa renegociati conditiile de munca, fie pentru acum, fie pentru cand o sa va intoarceti la lucru. O sa aveti un motiv de bucurie. E o reconciliere in familie, isi cere cineva iertare si o casnicie se poate repara, de unde nu i se mai dadea nici o sansa.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 FECIOARA

O sa fie o mai buna comunicare cu partenerul de cuplu, fie ca o sa va cunoasteti, deocamdata. Poate intrati intr-o alta combinatie, parteneriala si o sa lucrati in continuare de acasa, daca e posibil. Daca nu, oricum o sa fie ceva mai lejer, ca v-au venit ajutoare.

Articolul continuă după reclame

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 BALANTA

O sa lucrati de acasa, daca se poate si asa, dar o sa va intrebati daca treaba merge in continuare si daca o sa fiti platiti. Va ocupati de reamenajare, poate zugraviti un pic, mult, de voi depinde. Are cine sa va mai ajute si o sa va faceti timp si pentru copii si de un respiro acasa, bineinteles.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 SCORPION

Citeste si articolul :   3 zodii se vor imbogati in urmatoarele zile, in sfarsit o veste buna pentru ele

Poate faceti niste schimbari pe acasa, ca asteptati sa va mutati cu cineva cand o sa ne putem reuni cu cei dragi. Or sa intre si banii incepand de acum, timp de o luna si o sa va vina inima la loc, ca aveati dubii ca o sa-i mai vedeti. Voi de sanatate sa aveti mare grija.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 SAGETATOR

Poate o sa va reparati masina cat o sa stati acasa. Va repuneti si bicicleta in stare de functionare, ca sa aveti cu ce sa va duceti la serviciu cand o fi. O sa puteti colabora si de acasa cu careva care va inspira si o sa fie o perioada prolifica. Poate schimbati total directia profesionala si o sa faceti un salt urias.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 CAPRICORN

Se poate sa aflati ca se incheie un proces care dureaza de multa vreme si o sa primiti despagubiri, vi se platesc cheltuielile de judecata si altele. Se poate sa gasiti cumparator la obiectele pe care le-ati pus in vanzare, sa va targuiti. Vedeti cine va da cat cereti si faceti totul legal, fie pe net, fie cand se ridica embargoul.

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 VARSATOR

Poate va luati de pe net lucruri utile, care sa va ajute si la treaba pe acasa, ori pentru serviciu sau pentru voi, sa va deconectati. O sa va adaptati din mers la noile conditii de lucru si or sa razbata ideile voastre de exceptie. Poate creati o noua moda in sfera profesionala, creati un curent.

Citeste si articolul :   Horoscop Saptamanal 5-11 Aprilie 2021

HOROSCOP 3 APRILIE 2020 PESTI

Se poate sa va indragostiti, dar din fata calculatorului, de cineva cu care ati tot vorbit si o sa fiti nerabdatori sa va intalniti cand s-o putea. De idei nu duceti lipsa. Sfera inspirationala e frumos nuantata si o sa va apucati de vreun curs online, ca o sa va cultivati un talent si sa luati si bani, practic si util.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.