Un politist dintr-un sat transilvanean le cumpara batranilor paine din banii lui si le scrie poezii de incurajare

Adrian Vlad este politist in comuna Iclanzel din judetul Mures. In aceasta perioada grea pentru populatie a avut initiativa sa ajute din resurse proprii cea mai vulnerabila categorie: varstnicii din sat.

Politistul le cumpara batranilor nevoiasi paine din banii lui si a compus si o poezie cu care sa-i insenineze in aceasta perioada in care stau izolati si cu teama de epidemie.

,,Sa nu ai grija de maine! / Personal am sa impart paine. / Am s-o fac pe banii mei, / Doar ca sfatul meu sa-l iei! / Vreau ca tu sa fii in casa, / Vreau sa fii in siguranta! / Cu familia ta la masa! / Ca eu nu pot, dar imi pasa! / Sunt om, dar sunt politist / Si-am jurat sa-mi dau si viata! / Stau in frig si strang din dinti / Vad in fata siguranta! / Si te rog sa ma induri, / Daca ai nevoie de ceva, / Spune-mi! Te voi ajuta!”, sunt versurile scrise de Adrian Vlad pentru varstnicii din sat.

Articolul continuă după reclame

Gestul politistului nu a trecut neobservat de superiorii lui de la Politia judetului Mures, care spun ca Adrian Vlad a demonstrat faptul ca, in aceasta perioada, mai presus de orice, politistii sunt in primul rand oameni. “Cu totii avem astazi grija acestui virus, dar unii au multe alte griji impovaratoare, precum grija painii pe care trebuie sa o pui pe masa sau grija izolarii in nevoi.

La cei care nu indraznesc sa ceara a ajuns colegul nostru care, din proprie initiativa, a oferit paine persoanelor varstnice si fara posibilitate de a se deplasa de pe raza comunei Iclanzel. Le-a oferit cu sufletul deschis, aducand un zambet pe chipul acestora, incurajandu-i cu credinta sa nu isi piarda increderea intr-un viitor mai bun”, sustin reprezentantii IPJ Mures, potrivit stireatransilvaniei.ro.

 

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.