Diana Sosoaca revine: „Romania fierbe rau de tot, mamaliga da in clocot”

Diana Sosoaca, senator Aur a vorbit si despre campania de vaccinare care are loc in Romania. In stilul sau caracteristic, aceasta sustine ca spera sa nu se ajunga la vaccinarea obligatorie. Daca acest lucru se va intampla, “romanii trebuie sa iasa in strada”, lucru cerut strict de catre aceasta doamna.

Autoritatile romane au spus in nenumarate randuri ca VACCINAREA NU ESTE OBLIGATORIE

”Totusi sunt un senator, sunt un om al statului roman, sunt un senator care trebuie sa aiba grija de sanatatea poporului roman si sper sa nu ajungem la vaccinarea obligatorie pentru ca atunci poporul trebuie sa iasa in strada. Nu stiu daca politicienii simt, dar Romania fierbe rau de tot. Eu cred ca ar trebuie sa aiba mult mai multa grija ce hotarasc pentru ca noi suntem acolo si avem o sustinere”, a declarat Sosoaca  la Romania Tv.

“M-am tratat de covid cu medicamente naturiste”

”Eu am avut covid inainte sa se nasca covidul, probabil ca de aia nu iau ca sunt imunizata (rade ironic…). Tot la Bals m-am tratat si nu m-au tratat cum trebui. Noroc cu Paul Morar, marele nostru medic de medicina verde care mi-a prescris medicamente naturiste. Acum 20 de ani m-am vaccinat antigripal dupa cateva zile am facut o gripa cumplita. O luna de zile am crezut ca mor, 40 grade- 40,5 grade.

Nu exista ca aceasta masca te apara de COVID, ei spun ca te apara de acele picaturi cand vorbesti. Este o chestiune de normalitate, problema este ca eu am peste 20 de cercetari stiintifice in care se arata ineficacitatea mastii si efectele adverse provocate de aceasta. Sunt masuri politice si nu masuri sanitare”, a mai spus senatoarea AUAR.

Senatoarea Diana Sosoaca (AUR) va trebui sa poarte masca de protectie in incinta Parlamentului, cel putin pana in momentul in care va obtine un aviz de la medicul de Medicina Muncii din cadrul Senatului care sa ateste ca diagnosticul pus de medicul de familie se incadreaza intre exceptiile prevazute de lege. Sosoaca a participat, luni, la sedinta Senatului fara a purta masca de protectie, insa la sedinta Comisiei de validare i s-a cerut sa poarte masca si s-a conformat.

Sosoaca cere demiterea lui Raed Arafat

„Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii Romaniei, a natiei romane si a poporului roman.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, atac dur la Florin Citu: "Daca sunteti Superman, eu sunt Xena, printesa razboinica.

Din ce in ce mai multe dovezi, in sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanta si de la medici. Le multumesc tuturor medicilor si personalului medical care au venit catre mine si mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun ca aceasta masca nu cauzeaza beneficii, ci din contra, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O sa le dau publicitatii. Sunt toate depuse la dosarele din instanta”, a dspus Diana Sosoaca, intr-un mesaj video, transmis live pe Facebook.

 

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.