Dan Bittman sare la gatul guvernantilor: “Trebuie sa ne dea ceva. Eu nu ma vaccinez si nu vreau sa mai platesc taxe”

Dan Bittman este revoltat pe autoritati autoritati deoarece se va permite accesul la spectacole doar celor care prezinta certificatul de vaccinare sau care au rezultat negativ la testul PCR. In acest context, spune cantaretul ar fi normal sa nu se mai permita accesul nici in sediile ANAF si nici taxele si impozitele sa nu mai fie incasate de statul roman de la cei nevaccinati.

„La concerte vor fi admisi cei vaccinati sau cei care isi fac teste. Pai atunci, la taxe si impozite sa fie la fel. Cei nevaccinati sa nu mai plateasca impozite si sa nu mai fie admisi in institutii. Eu nu ma vaccinez si nu vreau sa mai platesc taxe. Un amarat ca mine nu are de ce sa plateasca. Pentru impozitele pe care le-am platit nu am primit decat dispret. Nu am primit niciun leu. Anunt autoritatile ca nu o sa ma vaccinez pana nu ma primesc si nevaccinat in sediile ANAF ca sa-mi ia banii si sa-si bata joc de mine”, a declarat Bittman.

Citeste si articolul :   Valeriu Gheorghita, anunt de ultim moment. Se intampla la sfarsitul lunii aprilie

„Acesti semidocti de la guvernare sa inteleaga ca nu suntem o masa de manevra de prosti care platesc statului. Trebuie sa ne dea ceva pentru banii pe care ni-i fura din buzunare. Eu nu vreau sa mai platesc taxe statului roman atata vreme cat ma obliga printr-o lege nazista sa ma vaccinez ca sa platesc taxe”, a mai spus cantaretul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.