Marcel Ciolacu: ”Nu pot sa instig. PSD inca are capaciatatea sa scoata zeci de mii de oameni in strada. Nu pot sa-mi asum ca eu sa imbolnavesc oameni”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca este un sustinator al vaccinarii, pe care o considera singura solutie in momentul actual. Totodata, Ciolacu a transmis ca si-a convins rudele si cunoscutii sa se vaccineze. De asemenea, liderul PSD a precizat ca ”purtarea mastii in acest moment este benefica”.

”Eu sustin vaccinarea. Eu sunt de acord ca oamenii trebuie sa se vaccineze. Am lamurit-o pe mama mea, pe rudele mele, pe socrii mei. Cred ca in acest moment cea mai buna solutie este vaccinarea. Nu exista alta solutie. Sunt total de acord ca nu trebuie sa fie obligativitatea vaccinarii. Pana la urma fiecare decide, iar statul trebuie sa gaseasca solutii pentru cei care refuza vaccinarea”, a declarat Marcel Ciolacu, marti seara, la Antena 3.

”Eu cred ca purtarea mastii in acest moment este benefica. Asa consider eu”, a mai spus Ciolacu.

Intrebat de ce PSD nu face proteste de strada, presedintele PSD a declarat:

”Nu pot sa instig. PSD inca are capaciatatea sa scoata zeci de mii de oameni in strada. Nu pot sa-mi asum ca eu sa imbolnavesc oameni”.

Citeste si articolul :   965 de euro pe noapte, camera la Mamaia in luna iunie: „Asta inseamna «consumati produse romanesti»?“