Horoscop 8 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de un ajutor nesperat

Horoscop 8 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Luna plina cu energie. Sa facem tot ce depinde de noi ca sa fie mai bine si s-avem o stare buna ca sa le fim suport si celor din jur.

Vibratia zilei este 8 si sa reevaluam prioritatile financiare.

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 BERBEC

Cineva cu care-ati avut ceva de-mpartit va cauta sa stingeti conflictul si o sa cedati fara lupta, ca v-ati impacat cu situatia. O sa luati o decizie care sa va apere familia, sa aveti banii necesari pentru traiul zilnic, dupa care mai vedeti ce faceti cu restul, c-or sa mai apara posibilitati.

Publicitate

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 TAUR

Se poate sa lucrati intr-o alta formula si sa va bucurati de succes, sa vina si banii, ca sa nu duceti lipsa de nimic. Se-anunta bani si o sa faceti lista cheltuielilor din perioada asta sa vedeti daca va descurcati si puneti de-o parte o suma ca sa nu ramaneti total descoperiti.

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 GEMENI

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 mai 2023. Gemenii trebuie sa fie mai increzatori

Poate va vine de pe undeva un ajutor nesperat si o sa iesiti cu bine la liman, o sa va simtiti eliberati. E o acalmie la voi, v-ati gasit un soi de echilibru si o sa va bucurati de ultima inventie care v-aduce bani si o sa valorificati la maximum timpul.

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 RAC

Poate o sa puneti umarul la ceva care o sa v-aduca o satisfactie morala c-ati fost de folos cuiva. Poate renuntati la o colaborare in favoarea alteia si o sa va restrangeti – deocamdata, dupa care o sa va alegeti ceva convenabil care sa nu fie din cale-afara de solicitant.

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 LEU

O sa faceti toate demersurile necesare ca sa va luati banii, sa luati si tot ce au nevoie ai vostri, sa se simta protejati. O sa fiti fermi pe pozitie daca vi se cer niste lucruri cu care nu sunteti de acord si o sa negociati pana ajungeti la o-ntelegere ca nu vreti sa renuntati la principii.

Publicitate

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 FECIOARA

O veste buna despre o activitate pe care-o puteti practica si o sa va primiti si banii pentru ce ati muncit. Se poate sa luati niste bani si sa si cheltuiti din ei c-aveti multe pe lista de obligatii financiare, dar n-o sa faceti excese si-atunci or sa v-ajunga banii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 mai 2021. Racii au o perioada reusita

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 BALANTA

Poate-l contactati pe sef sa-l intrebati despre salariu, despre cat o sa mai lucrati de-acasa, de la serviciu, sa va faceti si voi o socoteala. Se poate sa trebuiasca sa dati un raspuns referitor la relatia de cuplu, la ce se-ntampla cu copilul, cine-o sa aiba grija de el sau o fi altceva.

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 SCORPION

Va faceti curaj sa lucrati la ceva de care va temeati pan-acum, dar ati capatat o libertate interioara si acum puteti ataca frontal situatia. Sunt cateva aspecte cu care nu sunteti de acord si o sa vorbiti cu cei raspunzatori, o sa va impuneti punctul de vedere sa atingeti o oarecare normalitate.

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 SAGETATOR

Poate schimbati aparatura cu care lucrati sau va antrenati acasa cu o banda, o bicicleta, ca sa nu se depuna kilograme, sa va pastrati supletea. O s-aveti o comunicare mai buna cu cei din jur pentru c-aveti mai mult timp, sunteti si mai odihniti si aveti rabdare sa-i ascultati, le acordati atentia cuvenita.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 octombrie 2020. Sagetatorii au parte de o veste buna la locul de munca.

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.