In timp ce mergea pe jos, pe strada, intr-o zi, un “membru al Parlamentului”, este tragic lovit de un camion

In timp ce mergea pe jos, pe strada, intr-o zi, un “membru al Parlamentului”, este tragic lovit de un camion si moare. Sufletul sau ajunge in ceruri si este intampinat de catre Sf. Petru de la intrare.
“Bine ati venit in cer”, spune Sf. Petru. “Inainte de a va stabili aici, se pare ca exista o problema. Noi vedem rar un inalt functionar prin aceste parti, vezi tu, deci nu suntem siguri ce sa facem cu tine. “

“Nici o problema, lasati-ma inauntru”, spune omul.

“Ei bine, as dori, dar am ordine de sus. Ce vom face este ca o sa iti petreci o zi in Iad si una in cer. Apoi, puteti alege unde sa va petreceti eternitatea. “

“Serios? pai eu deja sunt hotarat . Vreau sa fie in cer “, spune deputatul.

“Imi pare rau, dar noi avem regulile noastre.”

Si cu asta, Sf. Petru il insoteste la lift si se duce in jos, in jos, pana la iad. Usile se deschid si el se gaseste in mijlocul unui teren de golf verde. La distanta este un club si in fata sunt toti prietenii lui si ai altor politicieni, care au lucrat cu el.

Citeste si articolul :   Marturia barbatului, infectat cu noul virus, care s-a tratat acasa: “Mama, tu m-ai nascut, zi-mi ce simti in sufletul tau ca e mai bine pentru mine acum?”

Toata lumea este foarte fericita si in tinute de seara. Ei alerga sa-l salute, dau mana cu el, isi amintesc despre vremurile bune pe care le-au trait in timp ce se imbogateau din banii poporului.
Joaca un joc amical de golf si apoi servesc masa cu homar, caviar si sampanie.

De asemenea, este prezent si diavolul, care este cu adevarat un tip foarte prietenos si frumos care stie sa se distreze, danseaza si spune glume. Ei se simteau atat de bine incat a si uitat cum a trecut timpul si isi da seama ca trebuie sa plece.

Toata lumea isi ia ramas-bun si el le face cu mana in timp ce liftul urca inapoi ….

Liftul merge sus, sus, sus si usa se redeschide in cer, in timp ce Sf. Petru il asteapta pe el.

“Acum este momentul pentru a vizita raiul.”

Deci, petrece 24 de ore cu un grup de suflete multumite , care zboara de pe un norisor pe altul, canta la harpa, se aud peste tot cantecele frumoase. Inainte sa isi dea el seama, cele 24 de ore au trecut. Se intoarce Sf. Petru.

Citeste si articolul :   Votul final din parlament! Pensiile cresc cu 40%, nu cu 14% cat a anuntat Guvernul

“Ei bine, deci, ai petrecut o zi in iad si alta in rai. Acum, alege unde vrei sa petreci vesnicia. “

Parlamentarul reflecta timp de un minut, apoi el raspunde: “Ei bine, eu niciodata nu as fi spus asta inainte, vreau sa spun ca cerul a fost incantator, dar cred ca ar fi mai bine in iad.”
Deci, Sf. Petru il insoteste la lift si se duce in jos, in jos, pana la iad.

Acum, usile de lift se deschid si el e in mijlocul unui teren arid acoperit cu deseuri si gunoi.

Isi vede toti prietenii sai, de data asta imbracati in zdrente, adunand gunoiului si punandu-l in saci negri. Diavolul vine la el si pune bratul in jurul umerilor lui.

“Eu nu inteleg,” se balbaie parlamentarul. “Ieri am fost aici, si acolo a fost un teren de golf si un club, si am mancat homar si caviar, am baut sampanie, si am dansat si ne-am distrat pe cinste. Acum, exista doar un loc pustiu plin de gunoaie si prietenii mei arata mizerabil. Ce s-a intamplat? “

Citeste si articolul :   Cum voteaza parlamentarii PSD su AUR si in numele altor colegi.

Diavolul se uita la el, zambeste si spune,

“Ieri, faceam campanie ….
Astazi, ai votat. “

Autor