Povestea acestor gemene siameze a uluit o lume intreaga. Cum arata in prezent, la 31 de ani, si cu ce se ocupa

Cele mai cunoscute gemene siameze din lume, Abby si Brittany Hensel s-au nascut la 7 martie 1990, in Minnesota, Statele Unite. Viata lor a devenit o poveste foarte populara chiar si peste ocean. Chiar daca au 31 de ani, ele au ramas la fel de prietenoase, pline de viata si au bifat mai multe realizari.

In urma cu 30 de ani, gemenele siameze Abby si Brittany Hensel au uluit lumea medicala. Dupa ce parintii au refuzat operatia de separare, care implica mari riscuri, acestea si-au continuat viata in ritmul lor, reusind sa realizeze destul de multe lucruri, avand in vedere handicapul lor.

Publicitate

Gemenele au absolvit Universitatea Bethel si au inceput o cariera ca profesoare de matematica la o scoala primara. Singurul dezavantaj este ca primesc doar un salariu, desi la finalul studiilor au obtinut doua diplome. De asemenea, de ceva timp ele se bucura de condus. Gemenele au reusit fara mari probleme sa obtinuta permisul de conducere. Abby este raspunzatoare de pedale, iar Brittany de restul.

Desi s-au nascut unite, nimic nu le-a impiedicat sa duca o viata normala si implinita. Parintii le-au incurajat sa faca sport si sa socializeze cu oamenii. Asa au reusit sa-si faca multi prieteni.

De la o varsta frageda, Abby si Brittany au participat la diverse reality show-uri, unde isi povesteau activitatile de zi cu zi. Fetele au avut propria emisiune la postul TLC.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.