Ce inseamna cand visezi o persoana care a decedat. Ce mesaj vi se transmite

Ce inseamna cand visezi o persoana sau oameni decedati?

Visele continua sa fascineze lumea. Incontrolabil, nu stii niciodata dinainte  ce vei visa in timpul somnului! Putem oscila intre vise frumoase si cosmaruri terifiante. De ani de zile s-au facut multe cercetari pe acest subiect.Dar inca nu stim exact de ce visam si care sunt originile lor!

De ce vedem uneori pe cineva deja mort in visele noastre?

Potrivit lui Sigmund Freud, fondatorul psihanalizei, visele reprezinta dorintele, gandurile si motivatiile inconstiente ale persoanei care le are. El a remarcat, de asemenea, ca acestea erau alcatuite din doua elemente diferite:

Continutul manifest, care corespunde imaginilor reale pe care le percepem

Continut latent, care contine sens ascuns si necesita interpretare

Unele vise sunt foarte particulare. Este important sa tinem cont de emotia pe care o trezeste in noi. Interpretarea viselor si-a gasit drum si in cultura populara. De exemplu, conform credintelor, a visa ca iti pierzi dintii este adesea sinonim cu un semn rau.

Cand visam la cineva pe care-l iubim care a murit, ce inseamna asta?

Visarea unei persoane decedate poate simti ca ne viziteaza. Ne reconectam cu ea pentru un moment, aproape facandu-ne sa vrem sa ramanem in vis uneori pentru a profita la maximum de ea.

Astfel, interpretarea visului pe care il avem depinde de credintele ancorate in mintea noastra. Potrivit ghidului lui Miller, visarea unei persoane moarte este o experienta personala si interpretarea ei depinde de starea sufleteasca in care ne aflam, de situatia noastra de viata si de natura relatiei pe care am avut-o cu persoana decedata.

Citeste si articolul :   Cat castiga pe saptamana vedetele de la „Survivor“. Cei mai bine platiti "Faimosi'

Cand visam la o persoana decedata, diferite emotii ne pot coplesi! Fie ca este vorba de un sentiment de liniste, ingrijorare sau frica, interpretarile viziunilor noastre nocturne depind de fiecare situatie si de detaliile ei!

Visele noastre pot reflecta un aspect constient si inconstient care ne roade mintea. Aparitia mortilor in visul nostru nu are nimic de-a face cu ei in realitate, ci reprezinta un aspect al lumii din jurul nostru. De aceea este important sa invatam sa analizam visele pentru a le descifra sensul si, in unele cazuri, a rezolva problemele cu care ne confruntam in viata. A nu se confunda cu visele premonitorii.

Sa aruncam o privire mai atenta asupra diferitelor motive care ne pot determina sa avem un astfel de vis!

Un vis de bun augur!

Daca in vis intalnesti o persoana decedata care a fost apreciata si respectata de-a lungul vietii, iar aceasta persoana pare fericita si iti ofera un zambet larg, inseamna ca esti pe drumul cel bun si iti vei gasi in curand fericirea! Intr-adevar, acest tip de vis este un semn ca evenimente pozitive si vesele te asteapta!

Purtatorul de vesti bune

Daca in vis te distrezi bine cu o persoana decedata si razi alaturi de el, inseamna pe de o parte ca ii esti foarte drag, iar pe de alta parte ca vine sa te vada cu bine. noutati, despre cariera ta profesionala!

Citeste si articolul :   Situatie grava pentru tatal Madalinei Manole. Fiul sau a facut anuntul: E mai mult...

Inima ta se gandeste la decedat

A visa la un decedat nu inseamna intotdeauna ghinion! A visa la o persoana decedata poate insemna pur si simplu ca aceasta persoana a fost draga inimii tale si iti este dor de ea.

Treci printr-o tranzitie

Intr-adevar, poate indica doar ca treci prin schimbari majore (o mutare, un nou loc de munca, o casatorie, nasterea unui copil etc.) care iti vor da viata peste cap.

Decedatul vrea sa va avertizeze despre un pericol

Daca o persoana decedata va vorbeste intr-un vis, acest lucru nu este de bun augur! Asa ca ai grija la esecul si pierderile care vor veni.

Cultivati gandurile negative!

Visele in care saruti mortii reflecta starea ta mentala si arata cum creierul tau este supraincarcat cu ganduri intunecate. Spune-ti ca trecutul este trecut si ca trebuie sa uitam totul si sa mergem inainte spre un viitor mai bun! Nu acordati atentie nici minciunilor si nici  barfelor din jurul vostru! Fii puternic si perseverent pana ajungi acolo.

Inca esti indurerat

In visele tale, poti participa la inmormantarea cuiva care a murit sau poate muri . Aceasta poate fi dovada ca moartea acestei persoane te-a traumatizat si ca inca mai suferi.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, horoscop rune 25-31 octombrie 2021. Berbecii sunt in culmea fericirii, Gemenii dau de belsug, Fecioarele au protectie divina.

Exista o interpretare opusa, care sugereaza ca ati uitat complet persoana decedata, care se intoarce pentru a va aminti de existenta lor .

Poate fi si un mic mesaj din subconstientul tau, care te face sa realizezi ca nu acorzi suficienta atentie cuiva.

Cealalta lume vegheaza asupra ta!

In vise, banii au o simbolistica aparte si aduc vesti bune! Daca un decedat iti da bani, considera-i pozitiv! Este un semn ca vei atinge prosperitatea si ca planurile tale se vor indeplini asa cum iti doresti. Dandu-ti bani, defunctul te anunta ca esti in favoarea lor si ca orice vei face va avea succes.

Spune la revedere!

Daca tu si o persoana decedata mergi unul langa altul intr-un vis si ea iti zambeste, inseamna ca te linisteste cu privire la starea ei, ca se descurca bine si ca vrea sa mergi mai departe. Ar putea insemna ca trebuie sa lasi trecutul in urma si mergi pe drumul tau fara ea!

Te simti vinovat

Visarea ca defunctul este suparat este direct legata de sentimentul tau de vinovatie! Ai gresit  fata de persoana decedata cand era in viata, dar nu ai avut niciodata sansa sa-ti corectezi greselile!

Autor