IPS Teodosie, mesaj pentru romanii care vor sa mearga la mare: ”Sa-si tina mintea in frau”

IPS Teodosie este de parere ca doar care cei care se duc la mare ”pentru sanatate” nu comit un pacat. In opinia sa, toti cei aflati la mare trebuie ”sa-si tina mintea in frau, sa priveasca numai acolo unde se cuvine”.

”Apare si aceasta intrebare. E pacat sa mergi la mare, sa te imbaiezi, sa .. ?” – a intrebat moderatorul unei emisiuni.

“Daca te duci la mare sa nu ramai in zona cuviintei, sigur ca e pacat – ca am auzit, n-am vazut, nici nu vreau sa vad – ca sunt oameni care merg la mare si se duc total dezbacati cu tot cu copii. Aici mi se pare o rusine de neacceptat. Daca mergi cu buna cuviinta, pentru sanatate, cum sa fie pacat? Nu e pacat. E pentru tratament. Dar, sigur, trebuie sa mearga omul cu buna cuviinta: sa-si tina mintea in frau, sa priveasca numai acolo unde se cuvine, sa mearga in familie. Sa nu se mearga sa priveasca ce nu trebuie si unde nu trebuie. Si atunci nu e pacat daca mergi pentru sanatate, sa pastrezi buna cuviinta, sa nu deviezi cu nimic de la moralitate. Este foarte sanatos si bine sa mergi la mare.” – a spus IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Citeste si articolul :   CTP il pune la zid pe IPS Teodosie: "Pe cine reprezinta individul acesta?"

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.