Iata 7 semne ca ingerul tau pazitor incearca sa te contacteze

Ingerii pazitori sunt fiinte spirituale non-fizice care ne ghideaza si ne insotesc. Au o frecventa mult diferita de noi, iar indrumarea lor este trimisa sub forma de mesaje canalizate, ganduri, vise si chiar perceptie directa. Prin urmare, exista multe semne care ne arata ca ingerii sunt in jurul nostru si ca incearca sa ne contacteze. Aceste semne pot parea ciudate si fara sens la inceput, dar in timp pot creste in frecventa.

Descopera cele 7 semne comune care indica faptul ca un inger pazitor vrea sa te contacteze.

Acesti ingeri pazitori sunt persoane dragi pe care le-am pierdut si care inca ne vegheaza. Ele trimit intotdeauna semne, care sunt o reamintire simbolica a iubirii si sprijinului lor si ne insotesc in momentele noastre dificile. Cand ne simtim jos sau tristi, ingerii sunt acolo pentru a ne sfatui si a ne oferi speranta. Aceste fiinte spirituale incearca constant sa comunice cu noi pentru a ne tine pe drumul cel bun. Descopera semnele care demonstreaza ca ingerul tau pazitor vrea sa te viziteze!

Iata cele 7 semne comune ca un inger pazitor incearca sa va contacteze:

Pene langa tine:

Penele au fost mult timp semne si simboluri care disting ingerii. Daca gasesti pene in calea ta, pe patul tau, pe o piesa de mobilier sau daca flutura in jurul camerei tale, inseamna ca un inger pazitor este acolo pentru tine si ca incearca sa comunice cu tine. Este un semn ca ingerul tau pazitor este foarte de apropiat si ca te sustine. Culoarea penelor este de asemenea importanta. Foarte des aceste pene sunt albe, un simbol al puritatii, pacii si sfinteniei ingerilor. Daca intalnesti aceasta situatie, zambeste si profita de acest puternic semn angelic.

Nori pe cer:

Acesta este unul dintre cele mai evidente semne. Daca observi un nor care arata ca un inger, inseamna ca ingerul tau este aproape de tine si isi arata prezenta in acest fel. Ingerii ne pot atrage atentia si asupra norilor care seamana cu o inima sau chiar cu stele .

Parfumuri si mirosuri

Daca simti un miros dulce si placut care vine de nicaieri si nu poti identifica sursa sau daca observi aparitia unui parfum familiar care iti aminteste de o persoana iubita decedata precum parfumul lor, de exemplu, acest lucru indica faptul ca ingerul tau este foarte aproape de tine.

Bebelusi si animale de companie:

Daca observati ca un bebelus zambeste la tavan sau priveste cu entuziasm in aer, inseamna ca Ingerul Pazitor este prezent in aceasta camera. Cand este prezent un inger, bebelusii si animalele de companie isi schimba comportamentul si par sa se simta confortabil, deoarece sunt foarte sensibili la prezenta spiritelor. Animalele dvs. de companie se pot uita la usi, ferestre sau intr-un loc gol unde nu exista nimic.

Citeste si articolul :   De ce ingerii pazitori nu salveaza pe toata lumea

Muzica :

Ingerii pazitori transmit uneori mesaje prin muzica si sunete. Deci, daca auzi un cantec sau un sunet placut pe care nu-l poti explica, poate fi un semn al ingerului tau. De asemenea, s-ar putea sa auzi voci sau mai degraba sa ai chef sa auzi o voce familiara.

Monede :

Daca gasiti monede, este un semn de sprijin si indrumare de la Ingerul Pazitor. Deci, daca gasesti monede in calea ta sau le primesti de la cineva, ar trebui sa stii ca esti iubit, sustinut si protejat.

Globuri de lumina:

Ingerii sunt fiinte de lumina si iubire. Daca incepeti sa vedeti globuri, explozii de lumina inexplicabile sau fulgere mici, inseamna ca Ingerul Pazitor este aproape si incearca sa va vorbeasca.

Aceasta lumina calda este un simbol al sperantei si al seninatatii. Daca va confruntati cu acest lucru, inchideti ochii, relaxati-va si respirati adanc, ingerul pazitor este acolo pentru a va linisti.

A simti prezenta unui inger pazitor este un privilegiu care nu este dat tuturor. Apoi, acordati atentie acestor semne si intuitiei voastre si bucurati-va de prezenta apropiatului vostru. Retineti intotdeauna ca veti fi insotiti de fiinte spirituale care va vor proteja si va vor veghea de unde sunt!

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.