Vesti bune din Italia: 2.500 de oameni diagnosticati cu Covid-19 au fost declarati vindecati si externati intr-o singura zi.

O raza de speranta vine din Italia. 2.500 de oameni diagnosticati cu Covid-19 au fost declarati vindecati si externati intr-o singura zi. E un record de la debutul pandemiei.

Italia a ajuns la 68.000 de teste pentru coronavirus pe zi. In total a facut peste 1.200.000 pana acum. Este printre tarile care au testat cel mai mult, pe locul patru in lume la numarul de teste efectuate.

Statele Unite conduc clasamentul cu peste 3.500.000, urmate de Germania si Rusia – fiecare cu 1.700.000 de teste.

Dupa numarul de teste raportate la marimea populatiei clasamentul este diferit. Pe primele locuri in lume la acest capitol sunt tari doua tari cu o populatie mica: Insulele Feroe si Islanda, care au facut cate un test la fiecare 10 locuitori. Sunt urmate de Emiratele Arabe Unite, cu un procent asemanator.

Publicitate

In urma celor circa 68.000 de teste efectuate in ultimele 24 de ore, un record de la inceputul epidemiei in Italia, au fost confirmate 3.493 de noi cazuri de COVID-19, fata de 3.786 in ziua precedenta.

Citeste si articolul :   Cum arata acum marea iubire a lui Nicu Ceausescu

Numarul deceselor provocate de noul coronavirus in Italia a ajuns vineri la 22.745, dupa ce in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 575 noi decese, cu 50 mai multe fata de ziua anterioara. In schimb, a continuat sa scada numarul noilor persoane infectate si cel al pacientilor internati la terapie intensiva, a anuntat Protectia Civila italiana, potrivit digi24.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.