351 de noi cazuri de imbolnavire in ultimele ore

351 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania in ultimele 24 de ore. Bilantul total urca la 8.418. La ATI, in acest moment, sunt internati 248 de pacienti.

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca pana sambata in Romania au fost confirmate 8.418 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.730 au fost declarate vindecate si externate.

Totodata, pana acum, 417 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov, Mehedinti, Teleorman si Gorj, au murit.

Publicitate

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 351 de noi cazuri de imbolnavire.

La ATI, in acest moment, sunt internati 248 de pacienti.

Citeste si articolul :   Doliu in Romania! Inca o mare actrita s-a stins din viata!

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 19.911 de persoane. Alte 47.139 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 90.991 de teste.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.