Coronavirus Romania, 18 aprilie 2020. Bilantul total anuntat in urma cu cateva minute

Pana la aceasta ora au fost confirmate 8.418 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.730 au fost declarate vindecate si externate.

Cel mai nou raport al Grupului de Comunicare Strategica anunta 8418 de cazuri de infectare in Romania

Comunicatul oficial:

”Pana astazi, 18 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 8.418 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.730 au fost declarate vindecate si externate.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Totodata, pana acum, 417 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov, Mehedinti, Teleorman si Gorj, au decedat.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 351 de noi cazuri de imbolnavire.

Citeste si articolul :   Studiu: Opt din zece companii spun ca se lupta cu scaderea drastica a cererii

La ATI, in acest moment, sunt internati 248 de pacienti.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 19.911 de persoane. Alte 47.139 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.