Coronavirus Romania, 18 aprilie 2020. Bilantul total anuntat in urma cu cateva minute

Pana la aceasta ora au fost confirmate 8.418 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.730 au fost declarate vindecate si externate.

Cel mai nou raport al Grupului de Comunicare Strategica anunta 8418 de cazuri de infectare in Romania

Comunicatul oficial:

”Pana astazi, 18 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 8.418 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.730 au fost declarate vindecate si externate.

Totodata, pana acum, 417 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov, Mehedinti, Teleorman si Gorj, au decedat.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 351 de noi cazuri de imbolnavire.

Citeste si articolul :   OFICIAL: Lista localitatilor in care romanii ies mai devreme la pensie

La ATI, in acest moment, sunt internati 248 de pacienti.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 19.911 de persoane. Alte 47.139 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Autor