Femeie, medic ginecolog, acuzata ca si-a batut si sechestrat o pacienta.

Acuzatii grave la adresa unui medic ginecolog din Pitesti. Doctorita Natasa Nitoiu in varsta de 65 de ani a fost arestata dupa ce o tanara in varsta de 28 de a a facut plangere la politie. Aceasta a spus ca a fost batuta si sechestrata de catre medicul ginecolog.

De la ce a pornit totul

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale din Pitesti, impreuna cu cei de la Serviciul pentru Actiuni Speciale, au descins la cabinetul doctoritei in cautare de probe. In urma perchezitiilor, femeia a fost incatusata. Doctorita sustine ca intreaga operatiune are doar scopul de a o compromite.

”Incearca sa ne pacaleasca si sa obtina bani prin diverse minciuni. Spun ele ca au fost sechestratate. Niciodata in 40 de ani nu am sechestrat pe nimeni!”, a declarat Natasa Nenitoiu, medicul ginecolog.

Publicitate

Pacienta de 28 de ani care a reclamat-o spune cu totul altceva. Dupa procedura de intrerupere a sarcinii, medicul Natasa Nenitoiu i-ar fi cerut mai multi bani decat ii spusese initial.

Citeste si articolul :   383 de cazuri noi de COVID-19 in Romania si trei decese in ultimele 24 de ore

“Femeia nu s-ar fi inteles cu pacienta in privinta onorariului, imprejurare in care ar fi incuiat-o alaturi de o persoana care o insotea in sala de asteptare a cabinetului medical, ulterior agresandu-le fizic.”, a declarat subcomisar Madalina Epure, purtator de cuvant IPJ Arges.

Publicitate

Tanara sustine ca a fost sechestrata de doctorita impreuna cu o alta femeie care o insotise. Cele doua tinere au reusit sa fuga, dar in cabinet au ramas rucsacul si pantofii pacientei, care n-a avut incotro si a plecat desculta.

In urma verificarilor, politistii au stabilit ca Natasa Nenitoiu exercita profesia de medic fara drept, pentru ca nu si-a vizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din Romania. Femeia ii contrazice, iar o instanta va stabili cine are dreptate.

Medicul a fost retinut pentru 24 de ore si si-a petrecut noaptea in arestul Politiei Arges. Este acuzat de lipsire de libertate, talharie, lovire sau alte violente si exercitarea unei profesii fara drept.

Procurorii au decis controlul judiciar si evident, interzicerea practicarii profesiei. Totusi, trebuie reamintit ca doctorita nu este pentru prima data acuzata de acest comportament. Despre comportamentul ei impulsiv a inceput sa se afle in urma cu aproximativ 15 ani cand, la Colegiul Medicilor din Arges s-a inregistrat o reclamatie venita din partea unei paciente care sesiza faptul ca Natasa Nenitoiu i-ar fi cerut suma de 700 lei pentru a-i face un avort.

Citeste si articolul :   Robot cumparat la pret umflat si mita de 20.000 euro, in dosarul coruptiei din spitale

Luminita TItu, purtator de cuvant DSP Arges: “DSP Arges a emis o decizie de suspendare si o amenda, in anul 2014 pentru acest cabinet, decizie pe care doamna doctor a contestat-o in instanta”

Si a avut castig de cauza, asa ca si-a reluat activitatea. In ultimii ani, si alte paciente s-au plans, pe internet, ca le-a facut dubioase ori sarace si ca le-a recomandat sa mearga la medici “de teapa” lor. Nici una nu a depus, pana acum, vreo reclamatie.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.