Medic detasat la Suceava sa trateze bolnavii de coronavirus si-a revazut fetita dupa 10 zile, de la distanta. Imagini impresionante

Alina Cigoli-Senescu este medic rezident la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, in prezent detasata la spitalul din Suceava pentru a-si ajuta colegii care fac fata cu greu cazurilor de coronavirus.

Alina a plecat voluntar la Suceava pe data de 24 martie, urmand sa se alature eforturilor medicilor de aici timp de o luna de zile.

Medicul rezident are 30 de ani si o fetita de 4 ani, pe care a revazut-o dupa 10 zile, de la distanta. Imaginea revederii e tulburatoare si a devenit virala: “Sunt medic rezident, medicina de urgenta, anul V, la Iasi. Sunt detasata la Suceava timp de o luna”, a povestit tanara.

“Intalnirea asta mi-a dat putere!”, a scris Alina, pe Facebook, unde a si publicat fotografia infatisand emotionanta revedere cu fiica ei.

Publicitate

Publicitate

“Azi,cand implinesc 30 ani ma incearca un mare sentiment de tristete pt ca sunt in jud in care m am nascut dar totusi nu pot sa mi vad familia… Pentru prima data in viata nu pot sa ajung acasa…pt prima data in viata mi am facut bagajul dar am plecat singura…

Citeste si articolul :   Aurel Padureanu, pus la zid chiar de familie: "Te duci la televizor si sa spui unei tari intregi, ca te-a uitat neamul"

Ii multumesc lui Dumnezeu ca toate visele mi s au implinit… Ca am terminat medicina, ca m am casatorit si am un copil extraordinar, ca practic specialitatea pe care mi am dorit o atat de mult!

Ii multumesc ca acasa este sotul meu care a lasat in spate cariera lui ca sa creasca de la 3 luni fetita noastra… In spatele unui medic de urgenta se afla o familie puternica!!!

Azi sunt alaturi de o parte din colegii mei extraordinari de la UPU – SMURD Iasi , a doua noastra familie!!!”

https://www.facebook.com/alinush.senescu/posts/2798872263500696

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.