Reactie dura pe internet: “Si ia ziceti baieti, va place? Va place ma cum e acuma? Da, voi aia cu ciupelile, cu combinatiile, cu spagile, cu vile si vilute, va place ma?”

Tudor Galos a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur:

“Si ia ziceti baieti, va place? Va place ma cum e acuma? Da, voi aia cu ciupelile, cu combinatiile, cu spagile, cu vile si vilute, va place ma?

🖕 Ati facut achizitii aberante in spitale si in primarii si acum doctorii se imbolnavesc pe capete. Daca va imbolnaviti si voi unde mergeti? La Viena, la Paris, la Londra? Unde ma tampitilor ca e inchis totul!

🖕 Ati plecat in toate vacantele si concediile, v-ati luat vile le Costa del Sol si pe Coasta de Azur, prin Brazilia si dracu mai stie pe unde. Cum ajungeti la vilele alea? Si odata ce ajungeti ce faceti? Ca nu functioneaza mai nimic nici acolo.

🖕 Ati baga niste milioane sa primiti preferential tratamentul sau vaccinul, dar ghici ce, tratamentul este in functie de evolutie iar vaccin ciuciu. Muriti cum mor si restul amaratilor.

🖕 V-ati luat provizii dar ele se termina. Si trebuie sa mergeti sa luati alte provizii – voi sau cei ce va slugarnicesc. Si de fiecare data cand iesiti sau cand ies slugile voastre va expuneti. Si ghici ce – riscati sa va treziti cu ciuma-n batatura!

Citeste si articolul :   Primarul localitatii in care o eleva din clasa a IV-a este insarcinata in 5 luni, primele declaratii: "Am inteles de la mama ca sunt rude"

🖕 Maine poate faceti o apendicita. Sau o amigdalita. Sau ceva rahat care presupune o vizita obligatorie la spital. Si pune mana pe voi un medic ce are COVID fara sa stie. Si uite cum va luati ciuma si voi.

Si ia ziceti mai, desteptilor, cum va fi sa se bucure de banii vostri altii care se vor combina cu pitipoancele pe care vi le-ati luat de neveste? Ce credeati, ca vor duce doliul mai mult de doua luni? Ia ziceti, e bine?”

Autor