Barbatul venit de la Milano, in fata caruia au stat drepti 5 politisti, a iesit din autoizolarea de la domiciliu: „Se fereste lumea de mine pe strada! Cand ies din bloc, vecinii sare gardu’ si fug”

Catalin Geolgau a iesit din autoizolarea de la domiciliu, dar spune ca are probleme cu cei cu care se intalneste.

Catalin Geolgau a iesit din autoizolarea de la domiciliu acum cateva zile. Barbatul venit de la Milano s-a urcat la volanul masinii sale de unde a facut un live pe facebook.

“Sunt afara, mi-am terminat autoizolarea..Se fereste lumea de mine pe strada, fuge lumea..Cand ies din bloc, vecinii sare gardu si fug. Mi s-au facut toate analizele, nu am nimic…Toti cu care ma vad spun ca au vazut la televizor ca sunt infectat cu coronavirus si fug de mine…Acum ma duc sa o vad pe fetita mea pe care nu am vazut-o de trei saptamani, care e speriata, spune ca sa nu vin sa ii aduc cadou, ca a spus la televizor ca sunt infectat cu coronavirus…La benzinarie, o doamna mi-a zis sa nu ma apropii de ea, ca sunt infectat”, a spus Catalin Geolgau.

Citeste si articolul :   Bunicul uneia dintre fetele care au lovit adolescenta de 13 ani, declaratie uluitoare: "Am vazut conversatiile pe care le purta cu mama ei. Se vedea ca...

Desi s-a intors din Italia pe 10 martie, in plina pandemie de coronavirus, prahoveanul Geolgau nu a respectat niciuna dintre obligatiile impuse inca de la sosirea sa in Romania, a relatat Observatorul de Prahova.

Suparat pe ce a relatat ziarul, Geolgau s-a dus direct la sediul redactiei, pentru a le cere socoteala jurnalistilor, pe care i-a amenintat. Acestia au chemat Politia si au facut o poza de la fereastra cu parcarea cladirii. Acolo, Geolgau se afla la aproape trei metri de cinci politisti, toti cu masti de protectie, stand drepti in fata lui Geolgau.

POLITISTII

Catalin Geolgau a iesit din autoizolarea de la domiciliu: „De ce trebuia sa mai raman in Italia?”
In cele doua saptamani de izolare la domiciliu, Geolgau a facut live-uri de pe canapeaua din sufragerie. „De ce trebuia sa mai raman in Italia?

Daca mi-au inchis activitatile. ……eram obligat sa stau … va intreb pe voi?”, a incercat Geolgau sa explice de ce a revenit in tara. Apoi, el a postat un alt mesaj in care il critica pe presedintele Klaus Iohannis: “Carantina…Toti presedintii statelor UE stopeaza ratele la banca, platesc 80% din salarii stand acasa, ofera bani populatiei si al nostru ne ureaza multa sanatate”.

Citeste si articolul :   Monica Pop, atac dur la adresa autoritatilor dupa evacuarea pacientilor de la spitalul Foisor: "Este un film horror"

El a postat o fotografie cu Armata pe strazile din Bucuresti, observand, intr-un detaliu, ca un militar aflat pe un TAB a fost surprins atipit, cu capul aplecat in lateral. „Odihniti-va bine, ca noi avem echipe de bombardieri!”, a scris Geolgau.

„Cate zile mai dureaza pana ne ingenunchiati?”, s-a intrebat barbatul. “Radem noi, dar o sa vadem cata bataie o sa ne dea peste cateva zile…Daca a iesit armata in strada…dreptul omului e 0 …au voie sa traga in tine”, a mai postat Geolgau. Presa a relatat ca Geolgau a intrat in atentia Parchetului, procurorii deschizindu-i un dosar penal pentru „zadarnicirea combaterii bolilor”, scrie wowbiz.ro.

Autor