S-a aflat adevarul despre Andreea Esca. Vedeta a fost data de gol chiar de fiica sa

Andreea Esca a trecut prin momente extrem de grele. Vedeta ProTV a fost depistata cu coronavirus, dar si sotul si fiul ei au fost internati cu aceeasi boala.

Andreea a povestit pe larg prin ce momente groaznice a trecut. Sotul vedetei a ajuns la Terapie Intensiva si i s-a facut transfuzie cu plasma. Acest tratament a reusit sa-l puna pe picioare.

Acum o saptamana, vedeta a fost surprinsa la un spital privat impreuna cu cei doi copii ai sai. Din informatiile primite, cei doi copii si-au facut testul COVID.

Se pare ca acum exista, totusi, un motiv de bucurie pentru stirista. Fiica ei a dezvaluit totul

Publicitate

Andreea Esca a implinit 48 de ani, chiar pe 29 august. Alexia Eram a postat o fotografie pe Instagram, alaturi de mama sa. In dreptul fotografiei, Alexia a scris un mesaj scurt, dar emotionant: “LA MULTI ANI MAMA !???? TE IUBESC”

Publicitate

https://www.instagram.com/p/CEdwZa7Bb15/?utm_source=ig_web_copy_link

Andreea Esca a postat un comentariu la fotografia fiicei sale:

“❤️ Iubita mea cea mai frumoasa si tandra!”

Citeste si articolul :   Locuitorii capitalei care pleaca in vacanta pot face teste COVID-19 gratuit

Mesajele au inceput sa curga:

“Mama ta s-a facut din ce in ce mai frumoasa. E un fel de Benjamina Button!

Multi ani, mamei tale buna si frumoasa! 😘♥️”

Vedeta ProTv a postat o fotografie pe Instagram in care apare fericita si relaxata. In dreptul imaginii, Andreea Esca a scris urmatorul mesaj:

“Bilant aniversar: un an greu, complicat, ciudat! Dar pentru ca astazi un prieten mi-a zis ca daca nici eu nu mai zambesc, atunci chiar e rau, am decis sa fiu fericita in continuare, sa vad partea plina a paharului, sa privesc totul cu umor… si sa dansez😊. La botezul Liei, cea mai frumoasa papusa vie a carei mama este @danarogoz Va multumesc!”

https://www.instagram.com/p/CEeVa5upz1u/?utm_source=ig_web_copy_link

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.