Andreea Esca, la spital cu cei doi copii. Ce se intampla in familia stiristei ProTV

Vedeta ProTV, Andreea Esca a fost surprinsa pe holurile unui spital privat, impreuna cu cei doi copii, Alexia Eram si Aris Melkior Eram.

Cei doi copii au fost testati de COVID- 19, dar au facut si alte analize. Andreea Esca nu a intrat in cabinetul de consultatie.

Vedeta ProTV si-a dus, probabil, copiii la medic pentru ca teama de noul virus inca persista, tinand cont ca sotul ei a fost grav afectat de COVID-19, scrie cancan.ro.

Copiii Andreei Esca, testati de COVID- 19

Publicitate

Nu se stie inca de ce a decis sa-si testeze copiii, dar se banuieste ca teama de coronavirus ar fi motivul principal.

Publicitate

A trecut aproape o luna de cand Andreea Esca a fost infectata cu noul virus impreuna cu fiul ei, Aris, si sotul, Alexander Eram. Toti trei au fost internati in spital, dar Alexander Eram a ajuns la Terapie Intensiva. Vedeta ProTV spunea intr-un interviu ca sotul ei a trecut prin clipe groaznice. Barbatul a fost intubat si apoi i s-a facut transfuzie cu Plasma.

Citeste si articolul :   Ce sunt alergiile alimentare si cum se manifesta

Din toata familia doar Alexia nu a fost infectata. Tanara nu statea cu parintii locuieste intr-un apartament impreuna cu Mario Fresh, iubitul ei.

Andreea Esca a oferit un interviu la Pro Tv, locul de munca al vedetei. „ Nu mi se parea normal ca eu sa dau declaratii intr-un moment cand eram foarte panicata. Fiecare om cred ca are limitele lui si vreau sa le multumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rusine. Doar ca nu ma simteam in stare sa fac acest lucru si nu mi se parea normal ca eu sa dau declaratii”, a declarat Andreea Esca, in urma cu aproape o luna.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.