Calendar lunar pentru 19- 21 august: Timp pentru a fi atenta la sanatate

Prognoza lunara pentru trei zile. 19-21 august –  luna noua, luna in crestere in semnul Fecioarei.

Infrumusetare

Puteti avea grija de pielea fetei si a gatului, dar si de par, atat in ​​salon, cat si acasa – faceti masti din plante si aplicati-le pe fata. Folositi masti hidratante pentru par.

Orice procedura va fi favorabila in salonul de infrumusetare – tunsoare, coafura, colorare a parului, manichiura, pedichiura si extensie de unghii. Puteti efectua, de asemenea, orice procedura pentru picioare – indepartarea calusurilor, tratarea calcaielor si inflamatiilor.

Publicitate

Pe 19 august, mancarea trebuie sa fie moderata, este necesar sa renunti la carne, inlocuind-o cu cereale si salate de legume.

20 august este momentul ideal pentru inceputul dietei sau postul medical.

Pe 21 august, puteti manca totul fara exceptie, dar – cu o singura conditie: este recomandat sa taiati portiile in jumatate. Ar trebui sa renuntati la bauturi alcoolice si cafea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 mai 2023. Gemenii trebuie sa fie atenti la detalii

Sport si fitness

Exercitii fizice de orice complexitate sunt recomandate la sala sau acasa. Organismul are nevoie de miscare in aceasta perioada. Luna influenteaza starea organismului.

Casa si gradina

In aceasta perioada sunt recomandate treburile gospodaresti, tot ce tine de plante. Fie ca ai plante de apartament sau gradina, acum este momentul sa te ocupi de ele. Puteti transplanta florile tuberoase – dalii si bujori.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.