Banel Nicolita a divortat dupa sase ani de casatorie. Ce-i reprosa sotia sa, Cristina

Nimeni nu se astepta la asa ceva. Fotbalistul Banel Nicolita, in varsta de 35 de ani, a spus, in sfarsit, ca a divortat de sotia sa Cristina. Totul vine la aproape un an la aparitia primelor zvonuri privind o ruptura intre cei doi.

Banel Nicolita, fostul jucator de la FCSB, a recunoscut ca a divortat de Cristina, in februarie. Cei doi era, insa, separati de doi ani.

Despartirea ar fi survenit din cauza comportamentului lui Banel Nicolita, Cristina reprosandu-i ca se distreaza foarte mult.

In urma cu cativa an sotia lui Banel poveste cum s-a indragostit de fotbalist.

Cei doi s-au cunoscut in 2008, pe cand braileanca studia la Finante si Banci, iar Nicolita evolua la Steaua.

””Ne-am cunoscut in Braila, acum sase ani de zile. Mi s-a parut un baiat cumsecade. Eu nu stiam ca joaca la Steaua. Mi-am dat seama ca e cineva cunoscut, dupa reactia celor din jur””, spunea Cristina.

Citeste si articolul   Sanzienele vin cu vesti noi pentru ziua de 24 iunie 2019. Cum incepi de luni, asa iti merge toata saptamana

Banel Nicolita si Cristina au impreuna doua fete, pe Amalia si pe Natalia. Anul trecut, fostul jucator de la FCSB, a intampinat si probleme in afaceri. Barbatul a intrat in atentia unei firme care se ocupa cu recuperarea datoriilor dupa ce nu a platit o factura de 7.000 de euro unei companii de telefonie mobila.