Banel Nicolita a divortat dupa sase ani de casatorie. Ce-i reprosa sotia sa, Cristina

Nimeni nu se astepta la asa ceva. Fotbalistul Banel Nicolita, in varsta de 35 de ani, a spus, in sfarsit, ca a divortat de sotia sa Cristina. Totul vine la aproape un an la aparitia primelor zvonuri privind o ruptura intre cei doi.

Banel Nicolita, fostul jucator de la FCSB, a recunoscut ca a divortat de Cristina, in februarie. Cei doi era, insa, separati de doi ani.

Despartirea ar fi survenit din cauza comportamentului lui Banel Nicolita, Cristina reprosandu-i ca se distreaza foarte mult.

In urma cu cativa an sotia lui Banel poveste cum s-a indragostit de fotbalist.

Cei doi s-au cunoscut in 2008, pe cand braileanca studia la Finante si Banci, iar Nicolita evolua la Steaua.

””Ne-am cunoscut in Braila, acum sase ani de zile. Mi s-a parut un baiat cumsecade. Eu nu stiam ca joaca la Steaua. Mi-am dat seama ca e cineva cunoscut, dupa reactia celor din jur””, spunea Cristina.

Banel Nicolita si Cristina au impreuna doua fete, pe Amalia si pe Natalia. Anul trecut, fostul jucator de la FCSB, a intampinat si probleme in afaceri. Barbatul a intrat in atentia unei firme care se ocupa cu recuperarea datoriilor dupa ce nu a platit o factura de 7.000 de euro unei companii de telefonie mobila.

Citeste si articolul :   Monica Pop, un nou atac la adresa autoritatilor: "Este o problema de malpraxis grav"