Gigi Becali spune ca are solutia pentru pandemie: “Dau gratis la toata tara”

Gigi Becali, patronul FCSB, spune ca a gasit solutia in lupta cu pandemia de coronavirus. Latifundiarul din Pipera a anuntat ca poate produce un medicament care poate stopa aceasta pandemie.

Becali transmite ca in 5-6 luni criza sanitara din tara s-ar putea incheia.

Gigi Becali spune ca are solutia pentru pandemie: “Dau gratis la toata tara”

Medicamentul pe care il lauda patronul FCSB este Arbidol.  Gigi Becali declara ca acest tratament ar putea fi distribuit in farmacii, iat oamenii l-ar putea achizitiona cu doar 10 lei.

”Vreau sa produc eu sa dau gratis la toata tara. Scapam in cateva luni de zile de pandemie fara vaccin. E foarte usor. eu iau substanta activa din India, din China si o capsulez in Romania. Daca dau la pret modic. Un tratament – 10 lei. Eu platesc tot. Cat ma costa nu conteaza, eu rezolv problema COVID-ului.

Am vazut despre ce e vorba, nu vorbesc tampenii. Eu pot rezolva problema Covidului in romania daca da o lege in Romania. Toti oamenii carora le-am dat medicamentele astea s-au facut sanatosi. Le-am dat eu medicamente”, spune Becali la Romania TV.

Citeste si articolul :   Sanatate mintala si rezistenta psihologica in timpul pandemiei COVID-19

Becali mai spune spune ca Arbidol-ul ar fi fost aprobat in unele state.

”Eu repet. Eu vreau sa fac un medicament aprobat de Franta, America. Eu vreau orice om, orice roman sa se poata duce la farmacie sa cumpere un medicament Arbidol. Nu au oamenii ce cumpara. Eu vreau sa produc pentru 3 milioane, 5 milioane de oameni tratament.

Americanii au facut multe studii, francezii, nemtii. eu fac, eu produs, n-am nevoie de niciun ban de la stat. Daca nu se aproba aceasta lege nu vor avea oamenii tratament de COVID in farmacii. Sa intervina presedintele tarii, sa se faca un studiu si sa vada daca e adevarat ce fac eu. Daca nu vor sa dea bani, dau eu banii toti. Nu mai e nevoie de niciun vaccin.

De ce sa le importam cand putem sa producem noi. Clinica mea are laborator, poate sa prelucreze aceste medicamente. Avem deja reteta. Costa foarte putin. De ce sa importam cand putem face noi? Nu inteleg.

Citeste si articolul :   Guvernul va da azi o noua ordonanta militara. Masuri speciale pentru inca un oras. Anuntul facut de Ludovic Orban

Daca eu am COVID si nu gasesc la farmacie, ce fac? Mor? Virusul asta e un fleac. Dar daca stai mai mult de 7 zile devii tu un fleac pentru virus. In toate tarile exista antiviral in farmacii. La noi nu exista mai mult de Paracetamol”, a mai spus Gigi Becali pentru RomaniaTv

Autor