Catalin Morosanu, prima declaratie dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania: “Cand ne dam mastile, iese raul”

Catalin Morosanu a fost eliminat de la Survivor Romania. Sportivul roman are, in continuare, probleme la picior, iar echipa medicala l-a sfatuit sa se retraga din competitie, deoarece nu mai este apt, fizic, pentru a continua sa joace in Republica Dominicana.

Prima declaratie a lui Catalin Morosanu dupa ce a fost eliminat la Survivor Romania

“Nu mi-am imaginat in viata mea ca pot gandi atat de negativ de colegii mei, ca pot sa-i urasc. Nu am realizat ca pe 16 februarie a fost ziua fiicei mele. Din punct de vedere psihic, traim intr-o alta lume. Am realizat ca sunt in viata asta atat de multe lucruri importante… Uitam de familie, de prieteni, ii ignoram. La Survivor, ne dam mastile jos si iese raul din noi.”, a marturisit Morosanu.

“Din punct de vedere psihic, traim in alta lume, traim intr-un Matrix. Sunt multe lucruri importante, realizam cat de egoisti suntem, cat de diferiti suntem, uitam de familie, de prieteni, ii ignoram. Sunt multe lucruri care nu ne fac cinste si trebuie sa apreciem ce e in viata noastra. Toti de aici o sa iesim si trebuie sa ne gandim ce am facut aici si poate o sa fim mandri sau nu si trebuie sa fim cum am intrat. Aici, ne dam mastile jos. Cand ne dam mastile, iese raul. Nu e un lucru bun. In acelasi timp, cu acesti oameni pe care i-am si iubit, i-am si urat, am facut lucruri extraordinare, am facut o echipa adevarata. Am luptat impreuna, ne imbratisam, ne pupam,am trait si sentimente de mandrie. Rolul meu aici se incheie. Am intrat cu 115 kilograme, 36 de ani, dar zic ca m-am comportat onorabil. Fiti mai buni, sa va iubiti, eu vad altfel lucrurile acum. Planul e altul, fiti oameni adevarati, nu va pierdeti. Sa de Dumnezeu sa ajungeti cat mai departe!”a declarat Catalin Morosanu la Survivor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.