Elena Matei si Catalin Amarandei de la Chefi la Cutite, reactii despre victoria Narcisei Birjaru

Elena Matei si Catalin Amarandei au vorbit in direct despre Narcisa Birjaru, concurenta care a castigat sezonul 9 Chefi la Cutite.

Cei doi au fost prezenti in platoul emisiunii lui Dan Capatos, unde au facut declaratii dupa victoria Narcisei Birjaru.

Fostii concurenti au vorbit, de asemenea, despre controversele care au aparut dupa ce concurenta lui Catalin Scarlatescu a castigat sezonul 9.

Totusi, atat Elena cat si Catalin au decis sa fie impartiali in legatura cu acest subiect. Cei doi sunt de parere ca telespectatorii sunt impartiti in tabere si au favoritii lor.

Publicitate

„S-au format tabere”

„Fiecare are preferatul lui. S-au format tabere. Sunt impartite parerile. Oricum lumea nu o sa fie niciodata multumita”, a declarat Elena la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Catalin Amarandei a recunoscut ca au fost jurizati de bucatari profesionisti in finala.

„Odata ce am fost judecati de un juriu avizat in domeniu, de bucatari cu experienta… Finala o joci impreuna cu echipa.

Citeste si articolul :   Marcel Vela: Dosar penal pentru primarul care a dat adeverinte oamenilor sa plece la munca in strainatate

Ce fel de finala ar fi daca nu te ajuta echipa? Daca ajungi in finala depinzi de echipa”, a declarat si concurentul in aceeasi emisiune.

Narcisa Birjaru, castigatoarea sezonului 9 Chefi la Cutite

Victoria Narcisei Birjaru de la Chefi la Cutite a impartit telespectatorii in doua tabere. O parte dintre acestia sunt de parere ca victoria ei nu a fost una corecta.

Catalin Scarlatescu a postat un mesaj emotionant la adresa Narcisei Birjaru si le-a transmis fanilor sa nu mai subestimeze niciodata pe cineva.

Florin Dumitrescu le-a transmis si el fanilor un mesaj dupa finala. Juratul a declarat ca finala nu este regizata si ca intelege faptul ca apar frustrari atunci cand nu castiga favoritul.

Acesta i-a indemnat pe internauti sa nu mai critice victoria Narcisei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.