Lider PNL, mesaj pentru Barna: “Matale esti cumva macaragiu la IMGB? Nu esti cel care, daca e bolnav Citu, ai pe mana toata pravalia?”

Vicepresedintele PNL Gigel Stirbu il critica pe Dan Barna pentru acuzatiile aduse premierului Florin Citu si aminteste ca unii parlamentari USR spuneau “pana mai ieri”, ca “Vladut, prin actiunile lui, ii ingroapa”.

“Am stat mult timp sa cumpanesc daca sa postez despre subiectul zilei sau nu. Cu riscul de a fi injurat de cei 15-20 de troli, cu cate 25-30 de conturi fiecare, de nevasta, copii, mama, morti, raniti, sex, neam, religie si etnie, am decis sa-mi spun si eu parerea! Ieri dimineata (miercuri – n.r.), ma uit acum in telefon sa vad ora: era 8.12, cand am fost sunat de un prieten care m-a intrebat daca prim-ministrul il va remania pe Vladut; ca are o informatie si vrea sa o verifice.

Bineinteles ca i-am spus ca habar nu am! Va spun aceste lucruri ca sa vedeti mai clar desfasurarea situatiei – acel prieten fiind unul dintre cei mai informati oameni din presa romaneasca”, transmite Gigel Stirbu.

Citeste si articolul :   Kelemen Hunor, despre Vlad Voiculescu: „Responsabilitatea este asumata de colegii din USR. Cu toate ca avem cu totii o parere..."

El mentioneaza ca nu insista pe desfasurarea evenimentelor, “care devin deja istorie”.

Publicitate

“In schimb as vrea sa spun cateva cuvinte despre ceea ce a urmat deciziei de ejectare a lui Vladut din guvern. Am vazut indivizi, institutii, televiziuni care pana ieri ii contestau deciziile, cum se tanguiau azi de mila lui Vladut: ca ce se lupta el cu mafia, ca ce bun profesionist era el, ca ce curatenie face el in sistem etc., etc.; dar niciunul dintre acesti tanguitori nu a pomenit o vorba despre acei romani scosi, in creierii noptii, din spitalul Foisor, in pijamale, cu cestile si linguritele pentru compot in buzunare, nu am auzit pe acei domni si doamne din presa noastra cea de toate zilele pomenind ceva de mortii de la Victor Babes si nici nu am simtit vreo tresarire de orgoliu, cand la o ora cand intrau reclamele la pacanele, ca un secretar de stat semneaza si publica un ordin de ministru care schimba radical maniera de raportare a persoanelor infectate cu COVID-19 si modul de introducere in carantina a localitatilor din Romania, de parca Guvernul ar fi o taraba unde fiecare da cat vrea si ia ce vrea”, mai spune vicepresedintele PNL.

Acesta acuza ca nimeni nu mai vorbeste despre pandemie, despre masurile necesare pentru stoparea acesteia si aminteste ca unii dintre parlamentarii USR spuneau “pana mai ieri”, ca “Vladut, prin actiunile lui, ii ingroapa”.

Citeste si articolul :   Concert global virtual gazduit de Herbie Hancock, de Ziua Internationala a Jazzului

“Nu mai vorbeste nimeni depre incompetenta, despre stat, despre faptul ca intotdeauna e loc de mai bine, despre faptul ca Guvernul este si functioneaza ca o echipa unita! Nu! Toti vorbesc despre Vladut! L-am vazut ieri pe vicepremierul Barna spunand: <campania de vaccinare e un dezastru, ca suntem pe ultimele locuri in Europa si ca vina o poarta Premierul…>.

Serios, mai nene, matale esti cumva macaragiu la IMGB sau vinzi mititei in Obor? Nu esti cel care daca maine Citu se imbolnaveste sau pleaca in concediu, ai pe mana toata pravalia? Ca sa vedeti si voi cu totii ce matura este clasa noastra politica!

Totodata nu pot sa nu-mi amintesc discutiile cu unii dintre parlamentarii USR care pana mai ieri spuneau ca Vladut prin actiunile sale ii ingroapa! Asa ca sa lasam tanguiala si sa punem osul la treaba, ca pentru asta ne-au votat romanii; iar niste proiecte serioase si de viitor nu se impiedica de o persoana”, mai scrie Gigel Stirbu.

Citeste si articolul :   Consilierul lui Vlad Voiculescu, trimis la parchet: „Citu, mizerabil pana la capat"

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.