Fratele lui Pepe rupe tacerea. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Fratele lui Pepe rupe tacerea. Giani, fratele artistului a declarat ca Pepe este foarte trist si ca toata familia lui este uluita de decizia celor doi, in special a Ralucai. Giani a spus ca nu are puterea necesara sa o sune pe Raluca sa afle ce s-a intamplat intre ea si fratele lui.

Fratele lui Pepe a mai spus ca nu se poate gandi in acest moment decat la cele 2 feite ale cuplului, Rosa si Maria, si ca spera ca cei doi sa cea mai inteleapta decizie.

Publicitate

„E o situatie foarte grea, despre care imi este greu sa vorbesc. Nu-mi doresc decat ca noaptea sa fie un sfesnic bun, ca ei sa ia decizia cea mai corecta. Atat le doresc. Nu am de unde sa stiu care au fost tensiunile. Nimeni nu a vazut asta. Daca familia mea ar fi stiut, as fi aflat. In momentul in care am vazut pe telefon ca este live am intrat, am crezut ca mai are un invitat.”, a declarat fratele lui Pepe.

Citeste si articolul :   De ce s-au despartit, de fapt, Pepe si Raluca Pastrama.

Giani a spus si ce reactie a avut mama lor cand care Pepe a anuntat ca divorteaza.

Publicitate

„Fratele meu nu face glume. Nu il vad fericit. Dar mie imi este foarte greu, pentru ca eu cand vorbesc de divort, pe mine ma rascoleste chestia asta. Mama a reactionat greu. Tare greu. Sincer. Nu am putere sa o sun pe Raluca. Nu pot sa imi explic. E ca si cand as visa. Raluca ma iubeste mult si ma respecta. Pun pariu ca asa cum noi am fost luati pe nepusa masa, sunt sigur ca nici familia Ralucai nu a stiut.”, a mentionat Giani.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.