Surse: Liberalii au decis sa-i retraga mandatul lui Nicolae Ciuca

In aceasta seara a fost convocata sedinta de urgenta la PNL in format restrans. Potrivit realitatea.net, PNL a decis depunerea mandatului primit de Nicolae Ciuca. De asemenea, au existat unele convorbiri cu cei de la USR pentru a discuta refacerea coalitiei. Discutia referitoare la un viitor premier desemnat se invarte in jurul lui Lucian Bode.

Liberalii s-au reunit, luni seara, inainte de audierile care ar fi trebuit sa aiba loc, marti, la Parlament. Decizia va fi oficializata in aceasta seara, dupa sedinta BEx.

Publicitate

Convocarea sedintei vine dupa ce mai multi liberali au cerut ca premierul desemnat sa renunte la mandat.

PNL Satu Mare a propus ca Nicolae Ciuca sa-si depuna mandatul pentru a inlesni reluarea negocierilor de catre PNL pentru formarea unui nou guvern cu acelasi premier desemnat sau cu un altul sustinut de majoritatea conducerii partidului.

Publicitate

Si Stefan Ilie, presedintele PNL Tulcea, alaturi de primarul municipiului Tulcea, cer conducerii partidului sa faca rapid o coalitie de guvernare cu USR, avertizand ca altfel partidul va avea soarta PNTCD, partid care a disparut din Parlament. El cere conducerii PNL ”sa isi recunoasca greselile”.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.