Rasturnare de situatie. PNL a stabilit numele premierului. S-a votat in unanimitate

Dupa zile in care Florin Citu a insistat ca el sa fie propus de PNL ca premier, liberalii au decis azi in doar 5 minute sa-l sustina pe Nicolae Ciuca.

Liderii PNL au decis joi, in sedinta Biroului Executiv National, sa il propuna pe Nicolae Ciuca pentru functia de prim-ministru. Ciuca va conduce negocierile cu PSD, care vor fi reluate la ora 16. In sedinta BEX, Florin Citu a fost cel care l-a propus pe Nicolae Ciuca.

Guvernul Ciuca va fi votat saptamana viitoare, joi, 25 noiembrie, sustin surse politice. Nicolae Ciuca este acceptat si de PSD. Zilele urmatoarele, presedintele Klaus Iohannis va convoca partidele la consultari, la Palatul Cotroceni.

Anuntul oficial al sustinerii lui Nicolae Ciuca a fost facut de Rares Bogdan si Gheorghe Flutur, care au incercat sa le explice jurnalistilor ca liberalii au ales ce este mai bun pentru tara.

Publicitate

„Noaptea intotdeauna este un sfetnic bun. A fost o discutie absolut fireasca, cu toate optiunile pe masa. Florin Citu a spus ieri ca orice membru al PNL poate fi premier. Am convenit impreuna ca Nicolae Ciuca e cea mai buna solutie. Florin Citu in nici un caz nu a pierdut, e in continuare presedintele partidului, suntem in spatele sau. Florin Citu e la fel de puternic ca pana acum. Suntem convinsi ca PSD il va accepta pe Nicolae Ciuca”, a spus Rares Bogdan.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.