Bobby din Dallas, decizie incredibila: „Am vrut sa ma culc cu femeia care mi-a devenit sotie”

Patrick Duffy s-a convertit la budism dupa ce a cunoscut-o pe Carlyn Rosser. Cand s-au intalnit, femeia era casatorita cu un alt barbat.

Indragitul actor a marturisit ca s-a convertit la budism, pentru femeia pe care o iubea. “Bobby” a ales sa se converteasca la budism, datorita fostei sale sotii.

Patrick Duffy, alias Bobby din Dallas, s-a convertit la budism pentru a face dragoste cu sotia.

In momentul in care a cunoscut-o pe Carlyn Rosser, Patrick Duffy nu se afla in culmea gloriei. In acea vreme avea rolul de povestitor pentru copiii de la o scoala din oras. In timpul unei excursii, actorul a cunoscut-o pe Carlyn, de care s-a indragostit imediat.

Publicitate

Cum si-a cunoscut Patrick prima sotie?

Carlyn avea un mariaj cu un alt barbat de peste 10 ani. Totusi, dragostea dintre ea si Patrick a fost atat de puternica, incat femeia a luat decizia de a divorta de sotul ei si de a-i spune acestuia ca s-a indragostit de un alt barbat.

„A avut cea mai grea slujba. A trebuit sa-i spuna sotului ei. Si au fost casatoriti fericiti. Nu a fost, stiti, o relatie proasta. Era un om bun si este un om bun. A fost tradat de ea si a fost amiabil in sensul ca a lasat-o sa plece, dar a fost ranit. Imi frange inima sa ma gandesc la asta. Nu imi frange inima suficient incat sa cred ca as face ceva diferit.“, a declarat Patrick Duffy.

Citeste si articolul :   O noua ipoteza in cazul vedetelor infectate cu noul virus. Cine ar fi pacientul 0

Sacrificiile actorului pentru sotia sa

Serialul „Dallas” avea un foarte mare succes, dar Patrick a ales sa paraseasca productia dupa 7 ani. Motivul real pentru aceasta decizie a fost chiar sotia sa, Carlyn Rosser.

„I-am spus: ‘Draga, ce se intampla? M-ai mai vazut facand aceste scene cu Victoria’. Si ea a spus: ‘Tocmai am vazut o privire pe fata ta pe care credeam ca o ai doar cu mine’. Mi-a frant inima. Probabil ca ma gandeam: ‘Ce e la pranz?’”, a povestit actorul.

Relatia dintre Patrick si Carlyn a fost una speciala. Actorul sustine ca si-a iubit foarte mult sotia si pentru ea a renuntat la religia de care apartinea pentru a se converti la budism. Totusi, acesta povesteste ca, initial, si-a dorit sa faca asta pentru a putea avea parte de momente intime cu Carlyn.

“M-am convertit doar pentru ca am vrut sa ma culc cu femeia care mi-a devenit sotie. Si acum o fac, pentru ca este o parte a vietii mele.“, a marturisit atunci Patrick.

Citeste si articolul :   Un barbat din Iasi cu pensie de handicap de 375 lei, amendat cu 5.000 lei desi avea declaratie. Care e povestea lui

Actorul ii este recunoscator fostei sale sotii pentru toate lucrurile pe care i le-a oferit de-a lungul timpului si pentru toate cunostintele pe care le-a dobandit odata cu convertirea la budism.

Actorul spune ca budismul l-a ajutat sa faca fata pierderii sotiei sale.

„Fundamental pentru toata filozofia budista este eternitatea vietii”, a explicat el, adaugand ca sotia sa l-a indemnat catre budism.

„Este imposibil sa separ filosofia budismului de viata mea. Dar doar pentru ca oamenii stiu, doar pentru ca spun „Namu Myōhō Renge Kyō” nu inseamna ca nu-mi place sa beau un pahar de vin sau sa consum carne rosie ”.

Patrick Duffy si-a refacut viata la 4 ani de la moartea sotiei

Patrick a reusit sa isi refaca viata alaturi de o alta femeie. Carlyn a decedat in 2017, la varsta de 77 de ani, din cauza cancerului. Atat sotul, cat si copiii sai au fost devastati de teribila veste. La 6 luni de la moartea sotiei sale, barbatul a postat pe contul sau de Twitter un mesaj in care isi exprima in mod public durerea.

Citeste si articolul :   Mesaj sfasietor transmis de mama concurentului „Romanii au talent”, care si-a luat viata

„In aceasta zi, acum 6 luni, inima mi s-a oprit, dar traiesc asa cum isi doreste ea. Vom fi impreuna pentru totdeauna. Multumesc pentru dragoste”, a scris acesta.

Dupa 4 ani, la indemnul celor doi copii ai sai, Patrick a reusit sa isi refaca viata alaturi de o femeie pe care el o considera speciala. Linda Purl este numele celei care i-a furat inima actorului. Aceasta este o actrita pe care barbatul o cunoaste de foarte multi ani si cu care a legat o relatie de prietenie minunata.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.